Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

GENEL 13.12.2019 - 14:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1877+ kez okundu.
 

Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Aydın’ın kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

AYDIN  - Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Aydın’ın kıyı kesimlerinde beklenen kuvvetli yağış ve denizlerde fırtınaya karşı uyarıda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün İzmir’in batı ilçeleri ile Aydın’ın batı ilçeleri Kuşadası, Didim ve Söke’de yerel olarak kuvvetli sağanak ve de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Beklenen kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerde hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor Ege Denizi’nde rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Pazar günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Aydın’ın kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

AYDIN  - Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Aydın’ın kıyı kesimlerinde beklenen kuvvetli yağış ve denizlerde fırtınaya karşı uyarıda bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün İzmir’in batı ilçeleri ile Aydın’ın batı ilçeleri Kuşadası, Didim ve Söke’de yerel olarak kuvvetli sağanak ve de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Beklenen kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerde hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor

Ege Denizi’nde rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Pazar günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.