Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kutsal topraklara gitmek isteyenlere kolaylık

GÜNCEL 03.11.2016 - 20:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1773+ kez okundu.
 

Kutsal topraklara gitmek isteyenlere kolaylık

Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi üyeleri için protokol imzaladı

AYDIN- Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Aydın İl Başkanlığı tarafından şubat tatilini daha iyi değerlendirmek isteyenler sendika üyeleri için özel bir tur firması ile protokol imzaladı. TURSAB'a bağlı İkbal Turizm ile yapılan protokol kapsamında Şubat tatilinde umre yapmak isteyenlere fiyattan, ekstre gezi ve ziyaret programları konusunda kolaylık sağlanacak. Eğitim Bir-Sen olarak yarı yıl tatilinde öğrencilerin dinlenip ikinci döneme en iyi şekilde hazırlanmasını istedikleri gibi, öğretmenleri de en iyi şekilde dinlendirip ikinci döneme hazırlamayı amaçladıklarını ifade eden İl Başkanı Tevfik Aksoy, bu protokol ile yarıyıl tatilinde umre yapmak isteyenlere kolaylık sağlanacağını söyledi. İnsanların dinlenirken hem bedeni hem de ruhi ve kalbi açıdan rahatlamasının önemli olduğunu kaydeden Eğitim Bir-Sen Aydın İl Başkanı Tevfik Aksoy, "Üyelerimizin bir çoğu gerek zamanlama gerekse program yapılamadığı için yapmak istedikleri umre ziyaretini gerçekleştiremiyor. Üyelerimizden gelen talep üzerine bu protokolü imzalıyoruz. Kadim Medeniyetimizin temel çıkış noktası olan mekanlara yapmayı planladığımız umre organizasyonu ile gündelik hayatın bitmek bilmez koşuşturmacalarına ara verip gönül dünyamıza bir surur vermeyi amaç ediniyoruz. Şehirlerin anası Mekke ve Medine'yi ziyaret ederek bu kutsal mekanlarda yaşanan hadiseleri bizzat yerinde hmek insanın maddiyunluk hastalığından kurtulmasına en ehemmiyetli bir reçete olacaktır" diyerek isteyen üyelerin yarıyıl tatilinde imzalanan protokol çerçevesinde en uygun ve detaylı bir program ile kutsal topraklara ziyaret edebileceğini söyledi.
Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi üyeleri için protokol imzaladı

AYDIN- Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Aydın İl Başkanlığı tarafından şubat tatilini daha iyi değerlendirmek isteyenler sendika üyeleri için özel bir tur firması ile protokol imzaladı. TURSAB'a bağlı İkbal Turizm ile yapılan protokol kapsamında Şubat tatilinde umre yapmak isteyenlere fiyattan, ekstre gezi ve ziyaret programları konusunda kolaylık sağlanacak.

Eğitim Bir-Sen olarak yarı yıl tatilinde öğrencilerin dinlenip ikinci döneme en iyi şekilde hazırlanmasını istedikleri gibi, öğretmenleri de en iyi şekilde dinlendirip ikinci döneme hazırlamayı amaçladıklarını ifade eden İl Başkanı Tevfik Aksoy, bu protokol ile yarıyıl tatilinde umre yapmak isteyenlere kolaylık sağlanacağını söyledi. İnsanların dinlenirken hem bedeni hem de ruhi ve kalbi açıdan rahatlamasının önemli olduğunu kaydeden Eğitim Bir-Sen Aydın İl Başkanı Tevfik Aksoy, "Üyelerimizin bir çoğu gerek zamanlama gerekse program yapılamadığı için yapmak istedikleri umre ziyaretini gerçekleştiremiyor. Üyelerimizden gelen talep üzerine bu protokolü imzalıyoruz. Kadim Medeniyetimizin temel çıkış noktası olan mekanlara yapmayı planladığımız umre organizasyonu ile gündelik hayatın bitmek bilmez koşuşturmacalarına ara verip gönül dünyamıza bir surur vermeyi amaç ediniyoruz. Şehirlerin anası Mekke ve Medine'yi ziyaret ederek bu kutsal mekanlarda yaşanan hadiseleri bizzat yerinde hmek insanın maddiyunluk hastalığından kurtulmasına en ehemmiyetli bir reçete olacaktır" diyerek isteyen üyelerin yarıyıl tatilinde imzalanan protokol çerçevesinde en uygun ve detaylı bir program ile kutsal topraklara ziyaret edebileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.