Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KUTO'dan yabancılara Türkçe kursu

GÜNCEL 01.12.2017 - 16:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2603+ kez okundu.
 

KUTO'dan yabancılara Türkçe kursu

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) tarafından Kuşadası’nda yaşayan yabancılara yönelik Türkçe kursu düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- KUTO’nun Kuşadası Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirdiği Türkçe kurslarına özellikle ev satın alarak Kuşadası’na yerleşen yabancılar büyük ilgi gösteriyor. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, özellikle ev atın alarak Kuşadası’na yerleşen yabancı uyrukluların uyum konusunda sorun yaşamamasına büyük önem verdiklerini belirterek, “Daha önce yabancıların uyum sorununu çözmek amacıyla bir çok faaliyet gerçekleştirmiştik. Son olarak Kuşadası Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğine giderek, yabancılara yönelik Türkçe kurslarına başladık. Kuşadası’nda yaşayan yabancılar, KUTO Eğitim Salonu’nda Türkçe dersleri alıyorlar. Kuşadası’nda yaşayan İrlandalı, Belçikalı, Hollandalı, Rus ve çeşitli uyruklara mensup yabancılara verilen Türkçe dersleri, Nisan 2018’e kadar devam edecek “ dedi.
Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) tarafından Kuşadası’nda yaşayan yabancılara yönelik Türkçe kursu düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- KUTO’nun Kuşadası Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirdiği Türkçe kurslarına özellikle ev satın alarak Kuşadası’na yerleşen yabancılar büyük ilgi gösteriyor.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, özellikle ev atın alarak Kuşadası’na yerleşen yabancı uyrukluların uyum konusunda sorun yaşamamasına büyük önem verdiklerini belirterek, “Daha önce yabancıların uyum sorununu çözmek amacıyla bir çok faaliyet gerçekleştirmiştik. Son olarak Kuşadası Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğine giderek, yabancılara yönelik Türkçe kurslarına başladık. Kuşadası’nda yaşayan yabancılar, KUTO Eğitim Salonu’nda Türkçe dersleri alıyorlar. Kuşadası’nda yaşayan İrlandalı, Belçikalı, Hollandalı, Rus ve çeşitli uyruklara mensup yabancılara verilen Türkçe dersleri, Nisan 2018’e kadar devam edecek “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.