Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KUTO’da Görev Verme Sanatı Semineri

GENEL 22.03.2019 - 18:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3213+ kez okundu.
 

KUTO’da Görev Verme Sanatı Semineri

Kuşadası Ticaret Odası’nda “Görev Verme Sanatı” konulu seminerin düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, tam gün süren seminerde konuşmacı Teyfik Bıyıklı tarafından katılımcılara; iletişimin gücü, dinlemenin önemi, ikna yöntemleri, kültürel filtreleme, empati, kişiye özel butik yaklaşımlar gibi konularda bilgiler verildi. Özellikle insan kaynakları ve otel yöneticilerinin ilgi gösterdiği seminerde,  oyunlar ve uygulamalarla da algı pekiştirildi.  Seminer sonunda katılım sertifikalarını alan katılımcılar, sezon öncesi verilen Görev Verme Sanatı” konulu seminerin son derece yararlı olduğunu söyleyerek, Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür ettiler.
Kuşadası Ticaret Odası’nda “Görev Verme Sanatı” konulu seminerin düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, tam gün süren seminerde konuşmacı Teyfik Bıyıklı tarafından katılımcılara; iletişimin gücü, dinlemenin önemi, ikna yöntemleri, kültürel filtreleme, empati, kişiye özel butik yaklaşımlar gibi konularda bilgiler verildi.

Özellikle insan kaynakları ve otel yöneticilerinin ilgi gösterdiği seminerde,  oyunlar ve uygulamalarla da algı pekiştirildi.  Seminer sonunda katılım sertifikalarını alan katılımcılar, sezon öncesi verilen Görev Verme Sanatı” konulu seminerin son derece yararlı olduğunu söyleyerek, Kuşadası Ticaret Odası Yönetimine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.