Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KUTO’da Google Reklamcılığı Eğitimi

GÜNCEL 30.01.2019 - 15:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3266+ kez okundu.
 

KUTO’da Google Reklamcılığı Eğitimi

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) tarafından düzenlenen eğitimlere, Google Reklamcılığı Temelleri Eğitimi de eklendi.

KUŞADASI- Google Türkiye Eğitmeni Özgür Deniz Aydın tarafından verilen ve iki gün süren Google Reklamcılığı Temelleri Eğitimi’nde katılımcılar, Google Ads ve Google Analytics hesaplarını doğru şekilde kurma, kampanya oluşturma, marka algısını güçlendirme, hedefleme, anahtar kelimeler, reklam gösterimleri gibi, işletmeleri ve ürünleri için son derece yararlı bilgiler edindiler. Google Ads ve Analytics ile ilgili en güncel ve doğrulanmış bilgileri birinci kaynağından öğrenen ve eğitimin sonunda, aynı zamanda eğitime katılan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Dikkaya ve Murat Boranalp, Meclis Üyesi Cemal Sert ve 11. Meslek Komitesi Başkanı Nihat Özhan tarafından verilen sertifikalarını alan katılımcılar, sorularına cevap buldukları eğitim için Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi’ne teşekkür ettiler.
Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) tarafından düzenlenen eğitimlere, Google Reklamcılığı Temelleri Eğitimi de eklendi.

KUŞADASI- Google Türkiye Eğitmeni Özgür Deniz Aydın tarafından verilen ve iki gün süren Google Reklamcılığı Temelleri Eğitimi’nde katılımcılar, Google Ads ve Google Analytics hesaplarını doğru şekilde kurma, kampanya oluşturma, marka algısını güçlendirme, hedefleme, anahtar kelimeler, reklam gösterimleri gibi, işletmeleri ve ürünleri için son derece yararlı bilgiler edindiler.

Google Ads ve Analytics ile ilgili en güncel ve doğrulanmış bilgileri birinci kaynağından öğrenen ve eğitimin sonunda, aynı zamanda eğitime katılan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Dikkaya ve Murat Boranalp, Meclis Üyesi Cemal Sert ve 11. Meslek Komitesi Başkanı Nihat Özhan tarafından verilen sertifikalarını alan katılımcılar, sorularına cevap buldukları eğitim için Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi’ne teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.