Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KUTO, UITT Ukrayna Kiev Uluslararası Turizm Fuarı’nda

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 04.04.2019 - 17:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3989+ kez okundu.
 

KUTO, UITT Ukrayna Kiev Uluslararası Turizm Fuarı’nda

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO)’nın, Kuşadası Belediyesi’nin yer almadığı fuarlara katılarak farklı bölgelerde, Kuşadası’nın tanıtımına katkıda bulunmaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kiev’de düzenlenen UITT Ukrayna Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak Kuşadası’nın tanıtımını yapan Kuşadası Ticaret Odası, sosyal medya tanıtımlarının yanı sıra fuar tanıtımlarıyla da 2019 sezonunda Kuşadası’na daha fazla turist gelmesini hedefliyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen fuara, Kültür ve Turizm Bakanlığı alanında yer alarak katılan Kuşadası Ticaret Odası yönetimi tarafından ziyaretçilere Kuşadası’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı ve fuar süresince Bakanlık standında Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Kuşadası tanıtım filmleri döndü.
Kuşadası Ticaret Odası (KUTO)’nın, Kuşadası Belediyesi’nin yer almadığı fuarlara katılarak farklı bölgelerde, Kuşadası’nın tanıtımına katkıda bulunmaya devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kiev’de düzenlenen UITT Ukrayna Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak Kuşadası’nın tanıtımını yapan Kuşadası Ticaret Odası, sosyal medya tanıtımlarının yanı sıra fuar tanıtımlarıyla da 2019 sezonunda Kuşadası’na daha fazla turist gelmesini hedefliyor.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen fuara, Kültür ve Turizm Bakanlığı alanında yer alarak katılan Kuşadası Ticaret Odası yönetimi tarafından ziyaretçilere Kuşadası’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı ve fuar süresince Bakanlık standında Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Kuşadası tanıtım filmleri döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.