Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KUTO, hizmette sınır tanımıyor

GÜNCEL 13.09.2017 - 18:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2924+ kez okundu.
 

KUTO, hizmette sınır tanımıyor

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) 2009 yılında faaliyete geçirdiği modern hizmet binasında, üyelerinin ve Kuşadası halkının yararına yenilikler yapmak üzere projeler hazırlıyor.

AYDIN- Yaşanan ve yakın gelecekte daha fazla yaşanacağı öngörülen otopark sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla geçtiğimiz yıl başlatılan otopark çalışmasının düzenlenmesiyle ilgili proje hazırlandı. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, “Oda hizmet binasına gelenlerin otopark sıkıntısı yaşamaması amacıyla sürdürülen çalışmayla ilgili “Oda hizmet binamız 8 yıldır üyelerimizin ve tüm Kuşadası halkının hizmetinde. Sadece üyelerimize değil, SGK, ATRO, KODER, KEGEV, Mimarlar Odası gibi kurumsal kiracılarımızla da Kuşadası halkına hizmet veriyoruz. Odamızda yapılan toplantılara, eğitimlere ve çeşitli aktivitelere de katılım fazla olunca, bu konuda sıkıntı yaşanıyordu. Bizim de bu sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla, önce kendimize ait arazimizde başlattığımız hafriyat çalışması bitirildi ve daha sonra otopark çalışmamızın düzenlenmesiyle ilgili projemiz hazırlandı” dedi. Ayrıca, projede de görüldüğü gibi, tamamlandığında konferans salonuna otoparktan direk girişin planlandığını belirten Akdoğan, amaçlarının üyelerine ve Kuşadası halkına hizmet olduğunu belirtti.
Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) 2009 yılında faaliyete geçirdiği modern hizmet binasında, üyelerinin ve Kuşadası halkının yararına yenilikler yapmak üzere projeler hazırlıyor.

AYDIN- Yaşanan ve yakın gelecekte daha fazla yaşanacağı öngörülen otopark sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla geçtiğimiz yıl başlatılan otopark çalışmasının düzenlenmesiyle ilgili proje hazırlandı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, “Oda hizmet binasına gelenlerin otopark sıkıntısı yaşamaması amacıyla sürdürülen çalışmayla ilgili “Oda hizmet binamız 8 yıldır üyelerimizin ve tüm Kuşadası halkının hizmetinde. Sadece üyelerimize değil, SGK, ATRO, KODER, KEGEV, Mimarlar Odası gibi kurumsal kiracılarımızla da Kuşadası halkına hizmet veriyoruz. Odamızda yapılan toplantılara, eğitimlere ve çeşitli aktivitelere de katılım fazla olunca, bu konuda sıkıntı yaşanıyordu. Bizim de bu sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla, önce kendimize ait arazimizde başlattığımız hafriyat çalışması bitirildi ve daha sonra otopark çalışmamızın düzenlenmesiyle ilgili projemiz hazırlandı” dedi.

Ayrıca, projede de görüldüğü gibi, tamamlandığında konferans salonuna otoparktan direk girişin planlandığını belirten Akdoğan, amaçlarının üyelerine ve Kuşadası halkına hizmet olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.