Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KUTO Dış Ticaret İstihbaratı birimi kurdu

EKONOMİ 06.06.2017 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3662+ kez okundu.
 

KUTO Dış Ticaret İstihbaratı birimi kurdu

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) bünyesinde yurtdışına mal ihraç etmek isteyen veya yurt dışından mal ithal etmek isteyenler için özel birim kuruldu.

AYDIN- Kuşadası Ticaret Odası ûyelerine dış ticaret işlemleri, devlet destekleri, yurt dışı pazar analizi, sektörel analizler gibi konularda yol göstermek ve Kuşadası’nın dış ticaret potansiyelinin artırılması amacıyla “Dış Ticaret İstihbaratı” birimi oluşturuldu. Kuşadası Ticaret Odası personeli, geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Dış Ticaret İstihbaratı eğitimini tamamlayarak, Oda üyelerine bilgi verme ve onları doğru yönlendirme konularında hizmet vermeye başladı. Dış Ticaret İstihbaratıyla ilgili açıklama yapan ve Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefi olduğunu belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası bünyesinde kurulan Dış Ticaret İstihbaratı Hizmet Biriminin, bu hedefe yaklaşmada katkı sağlayacağını, büyük ölçüde turizme ve hizmet sektörüne dayanan Kuşadası ekonomisi için önemli bir alternatif oluşturacağını söyledi. Dış Ticaret İstihbaratı Birimi’nde, ihracat veya ithalat yapmak isteyen Kuşadası Ticaret Odası üyelerine, ithal/ihraç etmek istedikleri ürünün yurt dışı pazarı, bağlantı kurulabilecek kurum ve kuruluşlar, mevzuat vb. konularda bilgi desteği sağlanacak.
Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) bünyesinde yurtdışına mal ihraç etmek isteyen veya yurt dışından mal ithal etmek isteyenler için özel birim kuruldu.

AYDIN- Kuşadası Ticaret Odası ûyelerine dış ticaret işlemleri, devlet destekleri, yurt dışı pazar analizi, sektörel analizler gibi konularda yol göstermek ve Kuşadası’nın dış ticaret potansiyelinin artırılması amacıyla “Dış Ticaret İstihbaratı” birimi oluşturuldu.

Kuşadası Ticaret Odası personeli, geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Dış Ticaret İstihbaratı eğitimini tamamlayarak, Oda üyelerine bilgi verme ve onları doğru yönlendirme konularında hizmet vermeye başladı.

Dış Ticaret İstihbaratıyla ilgili açıklama yapan ve Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefi olduğunu belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası bünyesinde kurulan Dış Ticaret İstihbaratı Hizmet Biriminin, bu hedefe yaklaşmada katkı sağlayacağını, büyük ölçüde turizme ve hizmet sektörüne dayanan Kuşadası ekonomisi için önemli bir alternatif oluşturacağını söyledi.

Dış Ticaret İstihbaratı Birimi’nde, ihracat veya ithalat yapmak isteyen Kuşadası Ticaret Odası üyelerine, ithal/ihraç etmek istedikleri ürünün yurt dışı pazarı, bağlantı kurulabilecek kurum ve kuruluşlar, mevzuat vb. konularda bilgi desteği sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.