Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kutlay: Nefes kredisi hayırlı olsun

EKONOMİ 02.04.2018 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3189+ kez okundu.
 

Kutlay: Nefes kredisi hayırlı olsun

Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, “Nefes kredisi hayırlı olsun” dedi.

AYDIN- Geçen yıl aylık yüzde 0.83 faiz/kar payı ile 30 bine yakın KOBİ’nin 5 milyar TL kredi kullandığı Nefes Kredisi Projesi’nin yeni döneminde de 7.5 milyar liralık kredi hacmine ulaşılması ve 2-3 aylık süreçte yaklaşık 50 bini aşkın KOBİ’nin faydalanması hedefleniyor. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, nefes kredisinin ekonomiye can suyu olacağını söyledi. Nefes Kredisi ile ilgili bilgi veren Haluk Kutlay, “Nefes Kredisi ile ilgili de kredi kullanmak isteyen üyelerimizi odamıza bekliyoruz” dedi. Haluk Kutlay, “Söke Ticaret Odası’nın üyelerine kullandıracağı nefes kredisi faiz oranı aylık 0,99 yıllık yüzde 11,88 olup Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası şubelerinden kullanabilirler. Üyelerimiz odamızdan alacakları faaliyet belgeleri ile ilgili bankalardan 50 Bin ile 200 Bin TL arasında kredi kullanabileceklerdir. Hayırlı olsun” dedi.
Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, “Nefes kredisi hayırlı olsun” dedi.

AYDIN- Geçen yıl aylık yüzde 0.83 faiz/kar payı ile 30 bine yakın KOBİ’nin 5 milyar TL kredi kullandığı Nefes Kredisi Projesi’nin yeni döneminde de 7.5 milyar liralık kredi hacmine ulaşılması ve 2-3 aylık süreçte yaklaşık 50 bini aşkın KOBİ’nin faydalanması hedefleniyor.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, nefes kredisinin ekonomiye can suyu olacağını söyledi. Nefes Kredisi ile ilgili bilgi veren Haluk Kutlay, “Nefes Kredisi ile ilgili de kredi kullanmak isteyen üyelerimizi odamıza bekliyoruz” dedi.

Haluk Kutlay, “Söke Ticaret Odası’nın üyelerine kullandıracağı nefes kredisi faiz oranı aylık 0,99 yıllık yüzde 11,88 olup Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası şubelerinden kullanabilirler. Üyelerimiz odamızdan alacakları faaliyet belgeleri ile ilgili bankalardan 50 Bin ile 200 Bin TL arasında kredi kullanabileceklerdir. Hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.