Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadasıspor’un yeri sponsoru Eviz Yapı

SPOR 24.08.2016 - 22:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3693+ kez okundu.
 

Kuşadasıspor’un yeri sponsoru Eviz Yapı

Başkan Behçet Alp: Hedef her sezon bir üst lig

AYDIN- Kuşadası Gençlik Spor Kulübü’nün yeni sponsoru Eviz Yapı oldu. Kulüp Başkanı Behçet Alp ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Eviz Yapı’nın sahibi Şakir Eviz, “Gurur duyduğumuz bir sponsorluk anlaşmasına imza attık” dedi. Kuşadasıspor için yapılabileceklerin konuşulduğu toplantında önemli kararlar alınırken yapılan sponsorluk anlaşması sonrası takım için önceliği olan konular belirlendi. Kuşadasıspor’un yeni sponsoru Şakir Eviz ve yönetim kurulu üyeleri, tesislerde mini bir toplantı yaptı. Toplantıdan sonra  Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Behçet Alp’le beraber tesisleri dolaşan Şakir Eviz, “Kuşadasıspor’a firma olarak sponsor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Kentimizin takımının başarısı için elimizden geleni değil, fazlasını yapmaya hazırız. Yeni Başkan Behçet Alp ve Yönetim Kurulu üyelerinin kulübü ileriye taşıyacağına olan inancımız sonsuz. Şimdiden Kuşadasıspor’a ve bizlere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. BEHÇET ALP : “HEDEF; HER SEZON BİR ÜST LİG“ Tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Behçet Alp, “Bugün Eviz Yapı’yla sponsorluk anlaşması imzaladık. Kendilerine şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Tabii ki Kuşadasıspor kentimizin takımı ve hepimiz için büyük önem arz ediyor. Kulübümüzü özlenen günlerine geri döndürmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu bağlamda takımımıza sponspor olan Eviz Yapı, sezon öncesi bizlere doping oldu. Hedefimiz şampiyonluk. Her sezon bir üst lige çıkmak için gayret edeceğiz. Kuşadasıspor yeniden hak ettiği yerde olacak” ifadelerini kullandı.
Başkan Behçet Alp: Hedef her sezon bir üst lig

AYDIN- Kuşadası Gençlik Spor Kulübü’nün yeni sponsoru Eviz Yapı oldu. Kulüp Başkanı Behçet Alp ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Eviz Yapı’nın sahibi Şakir Eviz, “Gurur duyduğumuz bir sponsorluk anlaşmasına imza attık” dedi.

Kuşadasıspor için yapılabileceklerin konuşulduğu toplantında önemli kararlar alınırken yapılan sponsorluk anlaşması sonrası takım için önceliği olan konular belirlendi. Kuşadasıspor’un yeni sponsoru Şakir Eviz ve yönetim kurulu üyeleri, tesislerde mini bir toplantı yaptı. Toplantıdan sonra  Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Behçet Alp’le beraber tesisleri dolaşan Şakir Eviz, “Kuşadasıspor’a firma olarak sponsor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Kentimizin takımının başarısı için elimizden geleni değil, fazlasını yapmaya hazırız. Yeni Başkan Behçet Alp ve Yönetim Kurulu üyelerinin kulübü ileriye taşıyacağına olan inancımız sonsuz. Şimdiden Kuşadasıspor’a ve bizlere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BEHÇET ALP : “HEDEF; HER SEZON BİR ÜST LİG“

Tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Behçet Alp, “Bugün Eviz Yapı’yla sponsorluk anlaşması imzaladık. Kendilerine şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Tabii ki Kuşadasıspor kentimizin takımı ve hepimiz için büyük önem arz ediyor. Kulübümüzü özlenen günlerine geri döndürmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu bağlamda takımımıza sponspor olan Eviz Yapı, sezon öncesi bizlere doping oldu. Hedefimiz şampiyonluk. Her sezon bir üst lige çıkmak için gayret edeceğiz. Kuşadasıspor yeniden hak ettiği yerde olacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.