Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası'nın ilk arabulucu ofisi açıldı

GÜNCEL 04.05.2017 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4299+ kez okundu.
 

Kuşadası'nın ilk arabulucu ofisi açıldı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi'nde bir süre kaymakamlık yapan, Aydın Vali Yardımcılığından emekli Mustafa Ayhan, ilçedeki ilk arabulucu ofisini açtı.

AYDIN- Kuşadası'nın ilk arabulucu ofisi açıldı. Aydın Vali Yardımcılığından emekli Mustafa Ayhan ile Avukat Şeyma Uzun'un birlikte kiraladıkları ofisin açılışına; Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Aydın ve Kuşadası'ndan protokol üyeleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta davetlilere teşekkür konuşması yapan Ayhan, “Hukukçu kökenliyim. Emekli olduktan sonra hukuk alanına dönmek istedim. Bir arabulucu ofisi düşündüm. Avukat Şeyma Uzun ile Kuşadası'nın ilk arabulucu ofisini kurduk. Arabuluculuk çalışmalarını saygı ve güven ortamında gizlilik, tarafsızlık, ilkeleriyle yürüteceğiz. Dostane yollarla uyuşmazlık çözüm yöntemlerini kullanacağız Vatandaşlarımızın gerek maddi gerekse insani yönden birbirlerine üzmemelerini düşünerek arabuluculuğun önemini incemizde de vatandaşlarımıza bilgilendireceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi'nde bir süre kaymakamlık yapan, Aydın Vali Yardımcılığından emekli Mustafa Ayhan, ilçedeki ilk arabulucu ofisini açtı.

AYDIN- Kuşadası'nın ilk arabulucu ofisi açıldı. Aydın Vali Yardımcılığından emekli Mustafa Ayhan ile Avukat Şeyma Uzun'un birlikte kiraladıkları ofisin açılışına; Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Aydın ve Kuşadası'ndan protokol üyeleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılışta davetlilere teşekkür konuşması yapan Ayhan, “Hukukçu kökenliyim. Emekli olduktan sonra hukuk alanına dönmek istedim. Bir arabulucu ofisi düşündüm. Avukat Şeyma Uzun ile Kuşadası'nın ilk arabulucu ofisini kurduk. Arabuluculuk çalışmalarını saygı ve güven ortamında gizlilik, tarafsızlık, ilkeleriyle yürüteceğiz. Dostane yollarla uyuşmazlık çözüm yöntemlerini kullanacağız Vatandaşlarımızın gerek maddi gerekse insani yönden birbirlerine üzmemelerini düşünerek arabuluculuğun önemini incemizde de vatandaşlarımıza bilgilendireceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.