Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nın en büyüğü Bien Seramik

EKONOMİ 12.10.2017 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 5716+ kez okundu.
 

Kuşadası’nın en büyüğü Bien Seramik

Bien Seramik’in 6 Ekim Cuma günü Kuşadası’nda açılışını yaptığı Adaser Yapı adındaki bayisi, 1450 m2’lik alanla Kuşadası’nın en büyük seramik mağazası olma özelliğini taşıyor.

AYDIN- Ruşen Kulalılar ve Erdem Gencaslan’ın ortak açtıkları bayi açılışına Bien Yapı Ürünleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan, Satış Grup Başkanı Metin Savcı, Türkiye Satış Müdürü Bülent Soysaldı, Kanal Geliştirme Müdürü Ebru Şener katıldı. Kuşadası’nın Yavansu Yolu üzerinde açılan yeni bayisi iki katlı ve 1450 m2 büyüklüğünde. Adaser Yapı’nın açılışında konuşma yapan Bien Seramik Satış Grup Başkanı Metin Savcı konuşmasında o bölgede birçok bayilerinin bulunduğunu Adaser Yapı’nın ise Bien Seramik’in tüm ürünlerinin yer aldığı ve Kuşadası’ndaki en büyük seramik mağazasının olduğunun altını çizdi. Her yıl Bien Ailesi’ne 10 ile 15 bayinin katıldığını belirten Savcı bizler doğrudan satış yapmıyoruz bayilerimiz üzerinden satış yapıyoruz. Bu sebeple bayilerimizde teşhirlere çok önem veriyoruz ve bunun için de ciddi bütçeler ayırıyoruz diye konuştu. Bien Seramik’in, Kuşadası’nda açılan bayisi ‘Adaser Yapı’’ konsept mağazasında 40X120cm, 60X120cm ebadındaki büyük ürünler ön planda olsa da markanın tüm ürünleri mevcut. Seramik sağlık gereçleri ürün gruplarından da birçok seçenek yer almakta. Mimarların, tüketicilerin ve tüm projelerin ihtiyaçlarına cevap verecek büyüklükte ve çeşitlilikteki mağazada 26 canlı mekan bulunuyor.
Bien Seramik’in 6 Ekim Cuma günü Kuşadası’nda açılışını yaptığı Adaser Yapı adındaki bayisi, 1450 m2’lik alanla Kuşadası’nın en büyük seramik mağazası olma özelliğini taşıyor.

AYDIN- Ruşen Kulalılar ve Erdem Gencaslan’ın ortak açtıkları bayi açılışına Bien Yapı Ürünleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan, Satış Grup Başkanı Metin Savcı, Türkiye Satış Müdürü Bülent Soysaldı, Kanal Geliştirme Müdürü Ebru Şener katıldı. Kuşadası’nın Yavansu Yolu üzerinde açılan yeni bayisi iki katlı ve 1450 m2 büyüklüğünde.

Adaser Yapı’nın açılışında konuşma yapan Bien Seramik Satış Grup Başkanı Metin Savcı konuşmasında o bölgede birçok bayilerinin bulunduğunu Adaser Yapı’nın ise Bien Seramik’in tüm ürünlerinin yer aldığı ve Kuşadası’ndaki en büyük seramik mağazasının olduğunun altını çizdi. Her yıl Bien Ailesi’ne 10 ile 15 bayinin katıldığını belirten Savcı bizler doğrudan satış yapmıyoruz bayilerimiz üzerinden satış yapıyoruz. Bu sebeple bayilerimizde teşhirlere çok önem veriyoruz ve bunun için de ciddi bütçeler ayırıyoruz diye konuştu.

Bien Seramik’in, Kuşadası’nda açılan bayisi ‘Adaser Yapı’’ konsept mağazasında 40X120cm, 60X120cm ebadındaki büyük ürünler ön planda olsa da markanın tüm ürünleri mevcut. Seramik sağlık gereçleri ürün gruplarından da birçok seçenek yer almakta. Mimarların, tüketicilerin ve tüm projelerin ihtiyaçlarına cevap verecek büyüklükte ve çeşitlilikteki mağazada 26 canlı mekan bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.