Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda “Yaya öncelikli trafik” uygulaması

GENEL 07.02.2019 - 12:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3981+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda “Yaya öncelikli trafik” uygulaması

Kuşadası’nda "Yaya öncelikli trafik" kampanyası kapsamında etkinlik gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN– İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla proje başlattı. İçişleri Bakanlığı tarafından "öncelik hayatın, öncelik yayanın" sloganıyla 2019 yılı "yaya öncelikli trafik" yılı ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya başlatıldı. Etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Emniyet Müdürü M. Ali Berksoy katıldı. Trafik ekipleri önderliğinde ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan proje kapsamında şehir merkezindeki yaya geçitlerinde sürücüler yayalara yol vererek yeni uygulama hakkında görevli polisler broşür dağıtarak bilgi verdi. Uygulama vatandaşların beğenisini kazandı.
Kuşadası’nda "Yaya öncelikli trafik" kampanyası kapsamında etkinlik gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN– İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla proje başlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından "öncelik hayatın, öncelik yayanın" sloganıyla 2019 yılı "yaya öncelikli trafik" yılı ilan edilmiş ve ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya başlatıldı.

Etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Emniyet Müdürü M. Ali Berksoy katıldı. Trafik ekipleri önderliğinde ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan proje kapsamında şehir merkezindeki yaya geçitlerinde sürücüler yayalara yol vererek yeni uygulama hakkında görevli polisler broşür dağıtarak bilgi verdi. Uygulama vatandaşların beğenisini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.