Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda Turizm Haftası etkinlikleri başlıyor

SİYASET 11.04.2019 - 16:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4345+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda Turizm Haftası etkinlikleri başlıyor

Kuşadası’nda Turizm Haftası’nın karnaval havasında kutlanacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanılan Turizm Haftası, bu yıl da Kuşadası Belediyesi’nin organize ettiği etkinlilerle karnaval havasında kutlanacak. 31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle çıkarak Kuşadası Belediye Başkanı seçilen Ömer Günel, yaptığı açıklamada, “Güçlü bir Kuşadası, Güzel bir Gelecek hedefiyle çıktığımız bu yolda, Kuşadası yeni bir döneme başlıyor. Öncelikle hemşerilerime bana ve ekibime güvendiği, desteklediği ve belediye başkanlığı görevine seçtiği için teşekkür ederim” dedi. Başkan Günel, “Kuşadası Belediye Başkanlığı görevini aldığım bu günlerde, kentimiz, yeni bir turizm sezonuna hazırlanıyor. Turizm sezonu başında kutlanan Turizm Haftası çerçevesinde kentimizde de kutlama etkinlikleri yapılacak. Bu etkinliklerin, bizlere sağlayacağınız destekle, hedeflediğimiz Güçlü Kuşadası yolunda güzel bir başlangıç olmasını diliyorum. Turizm kenti olan Kuşadası’nda turizm haftasını karnaval coşkusu içinde hep birlikte kutlayacağız. Kuşadası Belediye Başkanı olarak sizlerle birlikte olacağım ilk etkinlik olması sebebi ile oldukça heyecanlı ve mutluyum. İstiyorum ki; sizler de bu duygularıma ortak olun. Elbirliği ile Kuşadası’nı hat ettiği noktaya birlikte çıkaralım” dedi.
Kuşadası’nda Turizm Haftası’nın karnaval havasında kutlanacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanılan Turizm Haftası, bu yıl da Kuşadası Belediyesi’nin organize ettiği etkinlilerle karnaval havasında kutlanacak.

31 Mart Yerel Seçimleri’nden zaferle çıkarak Kuşadası Belediye Başkanı seçilen Ömer Günel, yaptığı açıklamada, “Güçlü bir Kuşadası, Güzel bir Gelecek hedefiyle çıktığımız bu yolda, Kuşadası yeni bir döneme başlıyor. Öncelikle hemşerilerime bana ve ekibime güvendiği, desteklediği ve belediye başkanlığı görevine seçtiği için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Günel, “Kuşadası Belediye Başkanlığı görevini aldığım bu günlerde, kentimiz, yeni bir turizm sezonuna hazırlanıyor. Turizm sezonu başında kutlanan Turizm Haftası çerçevesinde kentimizde de kutlama etkinlikleri yapılacak. Bu etkinliklerin, bizlere sağlayacağınız destekle, hedeflediğimiz Güçlü Kuşadası yolunda güzel bir başlangıç olmasını diliyorum. Turizm kenti olan Kuşadası’nda turizm haftasını karnaval coşkusu içinde hep birlikte kutlayacağız. Kuşadası Belediye Başkanı olarak sizlerle birlikte olacağım ilk etkinlik olması sebebi ile oldukça heyecanlı ve mutluyum. İstiyorum ki; sizler de bu duygularıma ortak olun. Elbirliği ile Kuşadası’nı hat ettiği noktaya birlikte çıkaralım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.