Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda “Sanatölye“ resim sergisi açıldı

SANAT 13.12.2016 - 20:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2670+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda “Sanatölye“ resim sergisi açıldı

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, bu hafta 30 resim sanatçısının yaratıcı atölye çalışmalarından oluşan yağlı boya resim sergisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- 20 çocuk ve 10 yetişkin ressamın doğa ve insan temalı çalışmalarından oluşan "Sanatölye" adlı yağlı boya resim sergisi, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Ressam Siğnem Atılgan önderliğinde açılan sergiye çok sayıda sanatsever katıldı. Sergi açılışında konuşan Atılgan "Bu sergiyi açmamda desteği olan başta Kuşadası Belediyesi olmak üzere Sanatölye ailesine ve bugün bizi burada yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi. Sanatçıların "Sanatölye" isimli yağlı boya sergisi 16 Aralık tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde gezilebilecek.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, bu hafta 30 resim sanatçısının yaratıcı atölye çalışmalarından oluşan yağlı boya resim sergisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- 20 çocuk ve 10 yetişkin ressamın doğa ve insan temalı çalışmalarından oluşan "Sanatölye" adlı yağlı boya resim sergisi, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Ressam Siğnem Atılgan önderliğinde açılan sergiye çok sayıda sanatsever katıldı. Sergi açılışında konuşan Atılgan "Bu sergiyi açmamda desteği olan başta Kuşadası Belediyesi olmak üzere Sanatölye ailesine ve bugün bizi burada yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Sanatçıların "Sanatölye" isimli yağlı boya sergisi 16 Aralık tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.