Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda 'Obua Çello Piyano' resitali

SANAT 23.03.2017 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3795+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda 'Obua Çello Piyano' resitali

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi muhteşem bir klasik müzik dinletisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Çelloda Özgür Elgün, piyanoda Aleksander Mekaev, obuada Damla Tuncer'in yer aldığı dinleti, Kuşadalı sanatseverler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. “İbramaki Sanat Galerisi Resitalleri” kapsamında düzenlenen dinletide Elgün, Mekaev ve Tuncer'in seslendirdikleri Astor Piazzolla’nın Adis Nonino ve G. Marcello’nın Andante&Allegro isimli eserleri salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi muhteşem bir klasik müzik dinletisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Çelloda Özgür Elgün, piyanoda Aleksander Mekaev, obuada Damla Tuncer'in yer aldığı dinleti, Kuşadalı sanatseverler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

“İbramaki Sanat Galerisi Resitalleri” kapsamında düzenlenen dinletide Elgün, Mekaev ve Tuncer'in seslendirdikleri Astor Piazzolla’nın Adis Nonino ve G. Marcello’nın Andante&Allegro isimli eserleri salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.