Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda nefesler buluştu

SANAT 06.12.2016 - 10:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2844+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda nefesler buluştu

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen "Nefeslerin Buluşması" adlı konser sanatseverler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

AYDIN- Flütte Duygu Kozak'ın, obuada Beste Özensoy'un, klarnette ise Merve Nuvasil'in yer aldığı konser Erkan Yücel Sahnesi'nde gerçekleşti. Kuşadası Belediyesi’nin davetlisi olarak İstanbul'dan gelen flüt, obua ve klarnet ustaları Duygu Kozak, Beste Özensoy ve Merve Nuvasil, konserde Astor Piazzolla, Pyotr İlyiç Çaykovski, Cahit Berkay ve Aşık Veysel'in eserlerini seslendirdi. Konser sonunda Kuşadası Belediye Meclis üyesi Ferah Sürekçi, böylesine güzel bir gece yaşattıkları için Kozak, Özensoy ve Nuvasil'e teşekkür ederek çiçek verdi.
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen "Nefeslerin Buluşması" adlı konser sanatseverler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

AYDIN- Flütte Duygu Kozak'ın, obuada Beste Özensoy'un, klarnette ise Merve Nuvasil'in yer aldığı konser Erkan Yücel Sahnesi'nde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi’nin davetlisi olarak İstanbul'dan gelen flüt, obua ve klarnet ustaları Duygu Kozak, Beste Özensoy ve Merve Nuvasil, konserde Astor Piazzolla, Pyotr İlyiç Çaykovski, Cahit Berkay ve Aşık Veysel'in eserlerini seslendirdi. Konser sonunda Kuşadası Belediye Meclis üyesi Ferah Sürekçi, böylesine güzel bir gece yaşattıkları için Kozak, Özensoy ve Nuvasil'e teşekkür ederek çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.