Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda “Mizah ve Edebiyat“ konulu panel yapıldı

KÜLTÜR 14.08.2016 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3767+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda “Mizah ve Edebiyat“ konulu panel yapıldı

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri kapsamında gerçekleşen panele sanatseverler katıldı.

AYDIN- Cumhuriyet Gazetesi Kitap Eki Editörü Turhan Günay ile Cumhuriyet gazetesi çizeri ünlü karikatürist Semih Poroy, Kuşadası Belediyesi tarafından İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen “Mizah ve Edebiyat” başlıklı bir panelle Kuşadalılarla buluştu.  Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri kapsamında gerçekleşen panele sanatseverler katıldı. Moderatörlüğünü Mazlum Vesek’in yaptığı panelde konuşan Semih Poroy 20. yüzyıl öncesi ve sonrasında mizahın gelişim ve değişim süreci ile ilgili bilgi verirken Turhan Günay ise 70’li yıllardan günümüze kadar mizah dergilerinin üzerindeki baskılara değindi. Panelin ardından ünlü karikatürist Semih Poroy son yazmış olduğu “Fklavye” isimli kitabını okurları için imzaladı.
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri kapsamında gerçekleşen panele sanatseverler katıldı.

AYDIN- Cumhuriyet Gazetesi Kitap Eki Editörü Turhan Günay ile Cumhuriyet gazetesi çizeri ünlü karikatürist Semih Poroy, Kuşadası Belediyesi tarafından İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen “Mizah ve Edebiyat” başlıklı bir panelle Kuşadalılarla buluştu. 

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri kapsamında gerçekleşen panele sanatseverler katıldı. Moderatörlüğünü Mazlum Vesek’in yaptığı panelde konuşan Semih Poroy 20. yüzyıl öncesi ve sonrasında mizahın gelişim ve değişim süreci ile ilgili bilgi verirken Turhan Günay ise 70’li yıllardan günümüze kadar mizah dergilerinin üzerindeki baskılara değindi. Panelin ardından ünlü karikatürist Semih Poroy son yazmış olduğu “Fklavye” isimli kitabını okurları için imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.