Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda ilk iftar

GÜNCEL 28.05.2017 - 23:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3425+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda ilk iftar

Ramazan Ayı'nın ilk gününde yüzlerce Kuşadalı, Kuşadası Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine yüzlerce Kuşadalı ile birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Fevziye Tekeroğlu, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Ferah Sürekçi, Filiz Üyücü, Kuşadası CHP İlçe Başkanı Nail Özazman ve Kuşadası CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Köse de katıldı. İftara katılan vatandaşlar oruçlarını dualar eşliğinde açtı. Kuşadası Belediyesi tarafından Belediye Düğün Salonu’nda Ramazan Ayı boyunca iftar verileceği belirtildi.
Ramazan Ayı'nın ilk gününde yüzlerce Kuşadalı, Kuşadası Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine yüzlerce Kuşadalı ile birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Fevziye Tekeroğlu, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Ferah Sürekçi, Filiz Üyücü, Kuşadası CHP İlçe Başkanı Nail Özazman ve Kuşadası CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Köse de katıldı. İftara katılan vatandaşlar oruçlarını dualar eşliğinde açtı.

Kuşadası Belediyesi tarafından Belediye Düğün Salonu’nda Ramazan Ayı boyunca iftar verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.