Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda icraat dönemi başlıyor

SİYASET 10.04.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3936+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda icraat dönemi başlıyor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “İki günlük kutlama programımız sona erdi. Yarından itibaren icraat dönemimiz başlayacak” dedi.

AYDIN- Kuşadası'nın yeni belediye başkanı Ömer Günel, kutlama ve tebrik ziyaretlerini iki günle sınırlı tutarak bir ille imza attı. Başkan Ömer Günel, “Önümüzde hazır olarak girmemiz gereken bir turizm sezonu var. Kısıtlı olan bu zamanı kutlama törenleri ile geçirmeyi doğru bulmadık. Kutlama programımız bugün itibari ile sona erdi. Yarından itibaren hizmet dönemimiz başlayacak. Hemşerilerim merak etmesin. Yarından itibaren ben onlara gideceğim. Bugün burada her siyasi görüşten hemşerimiz ile buluşmanın da ayrı bir sevinci vardı. Söz verdiğim gibi ben Kuşadası’nda yaşayan herkesin belediye başkanıyım” dedi. Gün boyunca Belediye Düğün Salonu'nda Kuşadalılarla buluşan ve tebrikleri kabul eden Başkan Günel’e iki günde yaklaşık 10 bin hemşerisi tebrik ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri çeşitli kamu kurum temsilcileri de yeni başkanı tebrik etmek için düğün salonuna geldi. Bir hayli yoğun geçen tebrik programı bugün 17.00’da sona erdi. Başkan Ömer Günel, “İki günlük süreçte hemşerilerim ile kısa süreli de olsa bir araya geldik. Yarından itibaren hizmet dönemimiz başlıyor. Tüm hemşerilerime gösterdikleri ilgi alakaya teşekkür ederim” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “İki günlük kutlama programımız sona erdi. Yarından itibaren icraat dönemimiz başlayacak” dedi.

AYDIN- Kuşadası'nın yeni belediye başkanı Ömer Günel, kutlama ve tebrik ziyaretlerini iki günle sınırlı tutarak bir ille imza attı. Başkan Ömer Günel, “Önümüzde hazır olarak girmemiz gereken bir turizm sezonu var. Kısıtlı olan bu zamanı kutlama törenleri ile geçirmeyi doğru bulmadık. Kutlama programımız bugün itibari ile sona erdi. Yarından itibaren hizmet dönemimiz başlayacak. Hemşerilerim merak etmesin. Yarından itibaren ben onlara gideceğim. Bugün burada her siyasi görüşten hemşerimiz ile buluşmanın da ayrı bir sevinci vardı. Söz verdiğim gibi ben Kuşadası’nda yaşayan herkesin belediye başkanıyım” dedi.

Gün boyunca Belediye Düğün Salonu'nda Kuşadalılarla buluşan ve tebrikleri kabul eden Başkan Günel’e iki günde yaklaşık 10 bin hemşerisi tebrik ziyaretinde bulundu.

Vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri çeşitli kamu kurum temsilcileri de yeni başkanı tebrik etmek için düğün salonuna geldi. Bir hayli yoğun geçen tebrik programı bugün 17.00’da sona erdi.

Başkan Ömer Günel, “İki günlük süreçte hemşerilerim ile kısa süreli de olsa bir araya geldik. Yarından itibaren hizmet dönemimiz başlıyor. Tüm hemşerilerime gösterdikleri ilgi alakaya teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.