Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası'nda gece mesaisi

GÜNCEL 01.08.2019 - 19:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3718+ kez okundu.
 

Kuşadası'nda gece mesaisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Kuşadası'nı daha da güzelleştirmeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarıyla birlikte nüfusu hızla artan şehirde, bir taraftan sahillerin temizliğini ve bakımını yaparken, diğer taraftan da rengârenk çiçeklerle Ada'yı güzelleştiriyor. Sahillerin bakımı için geceli gündüzlü çalışan ekipler en son gece mesaisi yaparak sahilleri küçük taşlardan ve küçük çöplerden arındırdı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğu altındaki Sevgi Plajı, Kuştur Sahili ve Kadınları Denizi'nde üç gece yapılan çalışmalarla sahiller pırıl pırıl yapıldı. Sahilleri kullanan vatandaşlar ise, titizlikle yapılan çalışmalar nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Kuşadası rengârenk Diğer taraftan Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Kuşadası'nda çiçek dikimlerine ve dikilen çiçeklerin bakımlarının yapılamasına da devam ediliyor. Ağaçların mevsimlik bakımlarının da titizlikle yapıldığı Kuşadası'nda mevsim çiçekleri görenleri kendine hayran bırakıyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Kuşadası'nı daha da güzelleştirmeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarıyla birlikte nüfusu hızla artan şehirde, bir taraftan sahillerin temizliğini ve bakımını yaparken, diğer taraftan da rengârenk çiçeklerle Ada'yı güzelleştiriyor.

Sahillerin bakımı için geceli gündüzlü çalışan ekipler en son gece mesaisi yaparak sahilleri küçük taşlardan ve küçük çöplerden arındırdı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğu altındaki Sevgi Plajı, Kuştur Sahili ve Kadınları Denizi'nde üç gece yapılan çalışmalarla sahiller pırıl pırıl yapıldı.

Sahilleri kullanan vatandaşlar ise, titizlikle yapılan çalışmalar nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Kuşadası rengârenk

Diğer taraftan Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Kuşadası'nda çiçek dikimlerine ve dikilen çiçeklerin bakımlarının yapılamasına da devam ediliyor. Ağaçların mevsimlik bakımlarının da titizlikle yapıldığı Kuşadası'nda mevsim çiçekleri görenleri kendine hayran bırakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.