Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda doğal gaz hattının ikinci etabı için ilk kazma vuruldu

GÜNCEL 03.09.2019 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2996+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda doğal gaz hattının ikinci etabı için ilk kazma vuruldu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in girişimleriyle 2020 yılından 2019 yılına çekilen doğal gaz çalışmaları kapsamında, Ege Mahallesi’nde ilk kazmanın vurulduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Ege Mahallesi’nin ardından İkiçeşmelik Mahallesi ile sürecek olan doğal gaz hattı döşeme çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Kuşadası’nın tüm mahallelerinde doğal gaz kullanımının sağlanması amacıyla planlanan çalışmalar Ege Mahallesi ile başladı. Geçtiğimiz yıllarda birkaç pilot bölgede uygulanan ve Başkan Ömer Günel’in girişimleri ile 2019 yılına alınan doğal gaz hattı döşeme çalışmaları ile Kuşadası kısa süre içerisinde doğal gaza kavuşacak. 4 AYDA 30 KM DOĞAL GAZ HATTI DÖŞENECEK Kuşadası’nda doğal gaz hattı döşeme çalışmalarını üstlenen ENERYA Şirketi tarafından Ege Mahallesi’nde başlatılan ilk çalışmaya katılarak incelemelerde bulunan Başkan Ömer Günel, Ege Mahallesi’nde başlayan boru hattı döşeme işleminin Aralık ayında tamamlanacağını söyledi. Çalışmaların Ege Mahallesi’nin ardından İkiçeşmelik Mahallesi ile devam edeceğini ifade eden Başkan Ömer Günel, şunları söyledi: “2019 yılında Kuşadası’nda yaklaşık 30 km doğal gaz alt yapı şebekesi yapılması planlanıyor. Bu çalışmayla 2019 yılının sonunda Kuşadası’nda toplam 120 km’lik doğal gaz alt yapı şebekesine ve 10 bini aşkın aboneye ulaşılması hedefleniyor. Mevcut abone sayısının 2019’un 8’inci ayı itibariyle 1420 olduğu düşünüldüğünde çalışmaların kapsamı daha iyi anlaşılacaktır.” 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanan doğal gaz çalışmalarını, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile 2019 yılına çektiklerini vurgulayan Başkan Ömer Günel, “Aydın Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Kuşadası’nın en önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in girişimleriyle 2020 yılından 2019 yılına çekilen doğal gaz çalışmaları kapsamında, Ege Mahallesi’nde ilk kazmanın vurulduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Ege Mahallesi’nin ardından İkiçeşmelik Mahallesi ile sürecek olan doğal gaz hattı döşeme çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Kuşadası’nın tüm mahallelerinde doğal gaz kullanımının sağlanması amacıyla planlanan çalışmalar Ege Mahallesi ile başladı. Geçtiğimiz yıllarda birkaç pilot bölgede uygulanan ve Başkan Ömer Günel’in girişimleri ile 2019 yılına alınan doğal gaz hattı döşeme çalışmaları ile Kuşadası kısa süre içerisinde doğal gaza kavuşacak.

4 AYDA 30 KM DOĞAL GAZ HATTI DÖŞENECEK

Kuşadası’nda doğal gaz hattı döşeme çalışmalarını üstlenen ENERYA Şirketi tarafından Ege Mahallesi’nde başlatılan ilk çalışmaya katılarak incelemelerde bulunan Başkan Ömer Günel, Ege Mahallesi’nde başlayan boru hattı döşeme işleminin Aralık ayında tamamlanacağını söyledi. Çalışmaların Ege Mahallesi’nin ardından İkiçeşmelik Mahallesi ile devam edeceğini ifade eden Başkan Ömer Günel, şunları söyledi:

“2019 yılında Kuşadası’nda yaklaşık 30 km doğal gaz alt yapı şebekesi yapılması planlanıyor. Bu çalışmayla 2019 yılının sonunda Kuşadası’nda toplam 120 km’lik doğal gaz alt yapı şebekesine ve 10 bini aşkın aboneye ulaşılması hedefleniyor. Mevcut abone sayısının 2019’un 8’inci ayı itibariyle 1420 olduğu düşünüldüğünde çalışmaların kapsamı daha iyi anlaşılacaktır.”

2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanan doğal gaz çalışmalarını, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile 2019 yılına çektiklerini vurgulayan Başkan Ömer Günel, “Aydın Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Kuşadası’nın en önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.