Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası'nda Davutlar'a 84 bin metrekare sathi asfalt

EKONOMİ 26.08.2016 - 09:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4077+ kez okundu.
 

Kuşadası'nda Davutlar'a 84 bin metrekare sathi asfalt

Kuşadası Belediyesi tarafından Davutlar'a 2016 sezonu içerisinde toplam 84 bin metrekarelik alanda sathi asfalt çalışması tamamlanırken, yapımına başlanan 46 bin metrekarelik yolun ise en kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınması ile birlikte başlattığı yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belirlenen program dahilinde Kuşadası'nın tüm mahallelerinde sathi asfalt kaplama, sıcak asfalt, parke ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Son haftalarda sathi asfalt kaplama çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü, iki ay içerisinde Davutlar Mahallesi'nde toplam 84 bin metrekare sathi asfalt kaplaması yaptı. Ege Birlik 2, Ayazkent, Volkantur, Gür, Melisa 1, Sarraflar, Gümüşkent, Işılkent, Başkentliler ve Büyük Özlem sitelerinde 38 bin metrekarelik sathi asfalt kaplama işlemini tamamlayarak yolları kullanıma açan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 46 bin metrekarelik yolda ise sathi asfalt çalışmasına başladı. Işıkkent yolu, Doğanay, Limankent ve Tezkent sitelerinde başlayan çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanarak yolların vatandaşların kullanımına açılması bekleniyor.
Kuşadası Belediyesi tarafından Davutlar'a 2016 sezonu içerisinde toplam 84 bin metrekarelik alanda sathi asfalt çalışması tamamlanırken, yapımına başlanan 46 bin metrekarelik yolun ise en kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınması ile birlikte başlattığı yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belirlenen program dahilinde Kuşadası'nın tüm mahallelerinde sathi asfalt kaplama, sıcak asfalt, parke ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Son haftalarda sathi asfalt kaplama çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü, iki ay içerisinde Davutlar Mahallesi'nde toplam 84 bin metrekare sathi asfalt kaplaması yaptı.

Ege Birlik 2, Ayazkent, Volkantur, Gür, Melisa 1, Sarraflar, Gümüşkent, Işılkent, Başkentliler ve Büyük Özlem sitelerinde 38 bin metrekarelik sathi asfalt kaplama işlemini tamamlayarak yolları kullanıma açan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 46 bin metrekarelik yolda ise sathi asfalt çalışmasına başladı. Işıkkent yolu, Doğanay, Limankent ve Tezkent sitelerinde başlayan çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanarak yolların vatandaşların kullanımına açılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.