Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası'nda 'Can Dostlar Defin Yeri' hizmete girdi

GENEL 08.09.2019 - 13:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4296+ kez okundu.
 

Kuşadası'nda 'Can Dostlar Defin Yeri' hizmete girdi

Kuşadası Belediyesi tarafından hayvan mezarlığı olarak yaptırılan “Can Dostlar Defin Yeri“ hizmete girdi.

AYDIN  - Kuşadası Yeniköy yolu üzerinde yaptırılan Kuşadası Belediyesi Can Dostlar Defin Yeri açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hayvansever sanatçılar Ömür Gedik ve Volkan Severcan ile hayvanseverler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Can Dostlar Defin Merkezi’nin sahipli hayvanlar için düzenlendiğini belirterek, şöyle konuştu: "Hayvanlarımıza hem yaşarken, hem de öldükten sonra sahip çıkmayı ilke edindik. Burada yaptığımız açılış, hayvanlara olan derin saygımızı ve sevgimizi ortaya koyan bir davranıştır. Hayvanlarımızın sürekli olarak yanında olmaya devam edeceğiz. Sahipli hayvanlarımıza yönelik Can Dostlar Defin Yeri için Yeniköy Yolu üzerinde 2 bin 700 metrekare bir alan tahsis ettik ve ilk etapta 700 metrekaresini düzenledik."
Kuşadası Belediyesi tarafından hayvan mezarlığı olarak yaptırılan “Can Dostlar Defin Yeri“ hizmete girdi.

AYDIN  - Kuşadası Yeniköy yolu üzerinde yaptırılan Kuşadası Belediyesi Can Dostlar Defin Yeri açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hayvansever sanatçılar Ömür Gedik ve Volkan Severcan ile hayvanseverler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Can Dostlar Defin Merkezi’nin sahipli hayvanlar için düzenlendiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Hayvanlarımıza hem yaşarken, hem de öldükten sonra sahip çıkmayı ilke edindik. Burada yaptığımız açılış, hayvanlara olan derin saygımızı ve sevgimizi ortaya koyan bir davranıştır. Hayvanlarımızın sürekli olarak yanında olmaya devam edeceğiz. Sahipli hayvanlarımıza yönelik Can Dostlar Defin Yeri için Yeniköy Yolu üzerinde 2 bin 700 metrekare bir alan tahsis ettik ve ilk etapta 700 metrekaresini düzenledik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.