Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda bayramlaşma Kervansaray’da oldu

EKONOMİ 07.07.2016 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2994+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda bayramlaşma Kervansaray’da oldu

Kuşadası’nda resmi bayramlaşma töreni Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nda yapıldı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’un ev sahipliği yaptığı Kervansaray’daki bayramlaşma törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Garnizon Komutanı Bülent Şahin, siyasi parti temsilcileri, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından ise Kuşadası protokolü, önce bayramda görev yapan polis memurları ve askerleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Protokol üyeleri daha sonra Huzurevi ile Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazireleri Dayanışma Derneği’ni de ziyaret ederek, yaşlılar şehit aileleri ve gaziler ile de bayramlaştı. Kuşadası’ndaki Partilerde bayramlaşma Bu arada, Kuşadası’nda partilerdeki ilk bayramlaşma töreni AK Parti’de gerçekleşti. AK Parti Kuşadası ilçe teşkilatındaki bayramlaşma törenine AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı. CHP ve MHP’deki bayramlaşmalar ise bayramın ikinci günü yapılacak. Cumhuriyet Halk Parti Kuşadası ilçe örgütündeki bayramlaşma töreni Saat: 16.00’da belediye düğün salonunda, MHP Kuşadası ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni ise Saat: 14.00’de ilçe binasında gerçekleştirilecek. Toprak kayması mağdurlarından anlamlı bayramlaşma Diğer taraftan, yaklaşık iki yıl önce yaşanan toprak kayması sonucu evlerinden olan ve o günden beri evlerine kavuşmak için mücadele veren Kuşadası’ndaki Mücella Emgin Sitesi sakinleri de bir bayramlaşma töreni düzenledi. Halen kullanılmaz durumda olan evlerinin bulunduğu sitenin bahçesinde gerçekleşe bayramlaşma törenine Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Esat Altungün, MHP Kuşadası ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve site sakinleri ile vatandaşlar katıldı.
Kuşadası’nda resmi bayramlaşma töreni Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nda yapıldı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’un ev sahipliği yaptığı Kervansaray’daki bayramlaşma törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Garnizon Komutanı Bülent Şahin, siyasi parti temsilcileri, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından ise Kuşadası protokolü, önce bayramda görev yapan polis memurları ve askerleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Protokol üyeleri daha sonra Huzurevi ile Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazireleri Dayanışma Derneği’ni de ziyaret ederek, yaşlılar şehit aileleri ve gaziler ile de bayramlaştı.

Kuşadası’ndaki Partilerde bayramlaşma

Bu arada, Kuşadası’nda partilerdeki ilk bayramlaşma töreni AK Parti’de gerçekleşti. AK Parti Kuşadası ilçe teşkilatındaki bayramlaşma törenine AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı. CHP ve MHP’deki bayramlaşmalar ise bayramın ikinci günü yapılacak. Cumhuriyet Halk Parti Kuşadası ilçe örgütündeki bayramlaşma töreni Saat: 16.00’da belediye düğün salonunda, MHP Kuşadası ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni ise Saat: 14.00’de ilçe binasında gerçekleştirilecek.

Toprak kayması mağdurlarından anlamlı bayramlaşma

Diğer taraftan, yaklaşık iki yıl önce yaşanan toprak kayması sonucu evlerinden olan ve o günden beri evlerine kavuşmak için mücadele veren Kuşadası’ndaki Mücella Emgin Sitesi sakinleri de bir bayramlaşma töreni düzenledi. Halen kullanılmaz durumda olan evlerinin bulunduğu sitenin bahçesinde gerçekleşe bayramlaşma törenine Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Esat Altungün, MHP Kuşadası ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve site sakinleri ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.