Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda aranan 3 kişi yakalandı

GÜNCEL 12.04.2018 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3592+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda aranan 3 kişi yakalandı

Kuşadası’nda çeşitli suçlardan aranan 3 kişi polis tarafından yakalandı.

AYDIN - Bu arada, polisin gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda  2 tabanca, 1 pompalı tüfek ve bunlara ait mermiler ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nın giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında arama yapan Kuşadası Polisi, kasten adam öldürme suçundan aranan cezaevi firarisi F.G, gasp suçundan aranan D.K ile hakkında Aydın Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.G'yi yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Bu arada, polis tarafından arama noktasında yapılan iki ayrı uygulamada ise Yakalanan C.E. isimli şahıstan ruhsatsız  1 adet 7.65 mm sig sauer silah,silaha ait 7 fişek ,1 adet o pompalı tüfek ve silaha ait 8 fişek, K.Y. isimli şahıstan ise ruhsatsız ibaresi kazınmış bir adet 9 mm silah ve silaha ait 8 fişekler ele geçirildi. Zanlılar hakkında işlem başlatıldı.
Kuşadası’nda çeşitli suçlardan aranan 3 kişi polis tarafından yakalandı.

AYDIN - Bu arada, polisin gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda  2 tabanca, 1 pompalı tüfek ve bunlara ait mermiler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nın giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında arama yapan Kuşadası Polisi, kasten adam öldürme suçundan aranan cezaevi firarisi F.G, gasp suçundan aranan D.K ile hakkında Aydın Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.G'yi yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu arada, polis tarafından arama noktasında yapılan iki ayrı uygulamada ise Yakalanan C.E. isimli şahıstan ruhsatsız  1 adet 7.65 mm sig sauer silah,silaha ait 7 fişek ,1 adet o pompalı tüfek ve silaha ait 8 fişek, K.Y. isimli şahıstan ise ruhsatsız ibaresi kazınmış bir adet 9 mm silah ve silaha ait 8 fişekler ele geçirildi. Zanlılar hakkında işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.