Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası’na rekor ilgi

TURİZM 17.08.2019 - 10:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2790+ kez okundu.
 

Kuşadası’na rekor ilgi

Kuşadası’na Kurban bayramı boyunca 238 bin araç ile yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı.

AYDIN  - Kuşadası Emniyet Müdürlüğü PTS kayıtlarına göre, hafta sonu ile birlikte 5 günü bulan bayram tatilinde, Kuşadası’na 238 bin araç giriş yaptı. Bu rakam geçen Ramazan Bayramı’nda 177 bin 425 araç olarak tespit edilmişti. Önceki yıllara ve bayramlara göre büyük artış gösteren araç girişlerinden elde edilen verilere göre de Kuşadası’nı Kurban Bayramı boyunca ziyaret eden tatilci sayısı da 1 milyon 200 bin olarak belirlendi. 290 emniyet personeli bayram boyunca görev yaptı Bu arada, Kurban Bayramı boyunca Kuşadası’nda Emniyet Müdürlüğü personeli yoğun bir mesai yaptı. Çarşı ve mahalle bekçileri dahil 290 emniyet personeli şehrin giriş ve çıkışları ile şehrin ana arterleri ve merkezlerde görev yaparken, eğlence yerleri ile plajlar için de ayrı ekipler görevlendirildi.
Kuşadası’na Kurban bayramı boyunca 238 bin araç ile yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı.

AYDIN  - Kuşadası Emniyet Müdürlüğü PTS kayıtlarına göre, hafta sonu ile birlikte 5 günü bulan bayram tatilinde, Kuşadası’na 238 bin araç giriş yaptı.

Bu rakam geçen Ramazan Bayramı’nda 177 bin 425 araç olarak tespit edilmişti. Önceki yıllara ve bayramlara göre büyük artış gösteren araç girişlerinden elde edilen verilere göre de Kuşadası’nı Kurban Bayramı boyunca ziyaret eden tatilci sayısı da 1 milyon 200 bin olarak belirlendi.

290 emniyet personeli bayram boyunca görev yaptı

Bu arada, Kurban Bayramı boyunca Kuşadası’nda Emniyet Müdürlüğü personeli yoğun bir mesai yaptı. Çarşı ve mahalle bekçileri dahil 290 emniyet personeli şehrin giriş ve çıkışları ile şehrin ana arterleri ve merkezlerde görev yaparken, eğlence yerleri ile plajlar için de ayrı ekipler görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.