Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’na iki yeni park yapılıyor

EKONOMİ 28.07.2016 - 11:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3681+ kez okundu.
 

Kuşadası’na iki yeni park yapılıyor

Kuşadası Belediyesi ilçe genelinde park yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AYDIN- Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.  Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ege Mahallesi 424’üncü sokakta yer alan arazi üzerinde yapımına başlanan parkın içerisinde spor aletleri, yürüyüş parkuru, 4 adet kameliye, otopark, çocuk oyun grubu ve oturma grupları yer alacak. DENİZ TUTUM PARKININ YAPIMI DEVAM EDİYOR Ayrıca 2005 yılında Kuşadası'nda yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Deniz Tutum'un adının verileceği parkın yapım çalışmaları da devam ediyor. Ege Mahallesi 438 Sokak üzerinde bulunan ve projelendirme çalışmaları tamamlanan Deniz Tutum Parkı'nda hafriyat ve tesviye çalışmaları yapılıyor. Deniz Tutum Parkı'nda yürüyüş yolları, oturma alanları, aydınlatma, otomatik sulama sistemi ve sentetik zemin kaplamalı çocuk oyun alanı bulunacak.  
Kuşadası Belediyesi ilçe genelinde park yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AYDIN- Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor. 

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ege Mahallesi 424’üncü sokakta yer alan arazi üzerinde yapımına başlanan parkın içerisinde spor aletleri, yürüyüş parkuru, 4 adet kameliye, otopark, çocuk oyun grubu ve oturma grupları yer alacak.

DENİZ TUTUM PARKININ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Ayrıca 2005 yılında Kuşadası'nda yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Deniz Tutum'un adının verileceği parkın yapım çalışmaları da devam ediyor. Ege Mahallesi 438 Sokak üzerinde bulunan ve projelendirme çalışmaları tamamlanan Deniz Tutum Parkı'nda hafriyat ve tesviye çalışmaları yapılıyor. Deniz Tutum Parkı'nda yürüyüş yolları, oturma alanları, aydınlatma, otomatik sulama sistemi ve sentetik zemin kaplamalı çocuk oyun alanı bulunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.