Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası’na iki yeni içme suyu kuyusu

GÜNCEL 30.07.2019 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3598+ kez okundu.
 

Kuşadası’na iki yeni içme suyu kuyusu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin içme suyu yeterliliğini sağlamak için il genelinde sürdürdüğü sondaj çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ASKİ sondaj ekiplerinin bir süredir çalışma yürüttüğü Kuşadası’nda, 2 adet yeni içme suyu kuyusu açılarak, devreye alındı. Hacı Feyzullah ve Ege mahallelerinde açılan içme suyu kuyularının, söz konusu mahallelerde içme suyu yeterliliğini önemli ölçüde sağlaması hedefleniyor. İlçede alt ve üst yapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür İçme suyu yeterliliğini sağlamak için gerçekleştirilen sondaj çalışmalarından dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını ifade eden vatandaşlar, tüm yatırım ve hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin içme suyu yeterliliğini sağlamak için il genelinde sürdürdüğü sondaj çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ASKİ sondaj ekiplerinin bir süredir çalışma yürüttüğü Kuşadası’nda, 2 adet yeni içme suyu kuyusu açılarak, devreye alındı.

Hacı Feyzullah ve Ege mahallelerinde açılan içme suyu kuyularının, söz konusu mahallelerde içme suyu yeterliliğini önemli ölçüde sağlaması hedefleniyor. İlçede alt ve üst yapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür

İçme suyu yeterliliğini sağlamak için gerçekleştirilen sondaj çalışmalarından dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını ifade eden vatandaşlar, tüm yatırım ve hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.