Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası’na gemiyle 3 bin turist geldi

TURİZM 13.08.2018 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3385+ kez okundu.
 

Kuşadası’na gemiyle 3 bin turist geldi

Kuşadası’na deniz yoluyla 3 bin turist giriş yaptı.

AYDIN- Akdeniz turuna çıkan ve Hırvatistan ile Yunanistan’dan sonra Türkiye’ye gelen Bahama bayraklı Marella Dıscovery 2 isimli turist gemisi Kuşadası Limanı’na demirledi. İçinde çoğunluğu Amerikalı ve İngilizlerden oluşan 3 bin turistin büyük bölümü otobüslerle Efes Antik Kenti ve Meryemana gibi tarihi ve turistik yerleri gezmek için tura çıkarken, turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında gezdi. Turistler Kuşadası’nın çok güzel olduğunu belirterek, burada olmaktan keyif aldıklarını söylediler. TUI grubuna ait 264 metre uzunluğunda, 37 metre genişliğinde ve 69 bin 472 groston ağırlığındaki Marella Dıscovery 2 isimli turist gemisi, Kuşadası’ndan sonra Akdeniz turuna Ege adaları ile devam edecek.
Kuşadası’na deniz yoluyla 3 bin turist giriş yaptı.

AYDIN- Akdeniz turuna çıkan ve Hırvatistan ile Yunanistan’dan sonra Türkiye’ye gelen Bahama bayraklı Marella Dıscovery 2 isimli turist gemisi Kuşadası Limanı’na demirledi.

İçinde çoğunluğu Amerikalı ve İngilizlerden oluşan 3 bin turistin büyük bölümü otobüslerle Efes Antik Kenti ve Meryemana gibi tarihi ve turistik yerleri gezmek için tura çıkarken, turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında gezdi. Turistler Kuşadası’nın çok güzel olduğunu belirterek, burada olmaktan keyif aldıklarını söylediler.

TUI grubuna ait 264 metre uzunluğunda, 37 metre genişliğinde ve 69 bin 472 groston ağırlığındaki Marella Dıscovery 2 isimli turist gemisi, Kuşadası’ndan sonra Akdeniz turuna Ege adaları ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.