Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası'na bahar geldi

GÜNCEL 25.04.2018 - 17:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3426+ kez okundu.
 

Kuşadası'na bahar geldi

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Kuşadası'nı yoğun çalışmayla kısa sürede turizm sezonuna hazırladıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'nı rengârenk süslediğini de bildirdi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, vatandaşların oldukça memnun kaldığı çalışmalarda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından Kuşadası'na toplam 1 milyon 80 bin çiçek dikildi. Dikilen çiçeklerle renklenen Kuşadası'nda yeşil alanların bakımları ve çim yenilemeleri yapılırken, Atatürk Bulvarı sahil kenarına da yeni aydınlatma direkleri dikildi. Çınar Mahallesi'ndeki çocukların oyun grubu talebini de geri çevirmeyen büyükşehir belediyesi, mahalleye çocuk oyun grubunun montajını yaptı ve çocukların kullanımına açtı. İnönü Bulvarı üzerindeki derede bakım çalışmaları yapan ekipler, dere üzerine yapılan mavi-beyaz ışıklandırmayla da bulvarın havasını değiştirdi. Diğer taraftan ilçenin parklarında ve ilçedeki süs havuzlarında yıl boyu yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarına da devam edilirken İnönü Bulvarı, Atatürk Bulvarı gibi ana arterlere de çalı ve fidanlar dikilerek daha da yeşil olması sağlandı. Turizm sezonu öncesi yapılan çalışmalardan ve Kuşadası'nın güzelleştirilmesinden memnun kalan vatandaşların, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettikleri kaydedildi.
Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Kuşadası'nı yoğun çalışmayla kısa sürede turizm sezonuna hazırladıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'nı rengârenk süslediğini de bildirdi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, vatandaşların oldukça memnun kaldığı çalışmalarda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından Kuşadası'na toplam 1 milyon 80 bin çiçek dikildi. Dikilen çiçeklerle renklenen Kuşadası'nda yeşil alanların bakımları ve çim yenilemeleri yapılırken, Atatürk Bulvarı sahil kenarına da yeni aydınlatma direkleri dikildi. Çınar Mahallesi'ndeki çocukların oyun grubu talebini de geri çevirmeyen büyükşehir belediyesi, mahalleye çocuk oyun grubunun montajını yaptı ve çocukların kullanımına açtı.

İnönü Bulvarı üzerindeki derede bakım çalışmaları yapan ekipler, dere üzerine yapılan mavi-beyaz ışıklandırmayla da bulvarın havasını değiştirdi.

Diğer taraftan ilçenin parklarında ve ilçedeki süs havuzlarında yıl boyu yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarına da devam edilirken İnönü Bulvarı, Atatürk Bulvarı gibi ana arterlere de çalı ve fidanlar dikilerek daha da yeşil olması sağlandı.

Turizm sezonu öncesi yapılan çalışmalardan ve Kuşadası'nın güzelleştirilmesinden memnun kalan vatandaşların, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettikleri kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.