Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Vergi Dairesi'nde rüşvet operasyonu

ASAYİŞ 30.05.2020 - 19:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4282+ kez okundu.
 

Kuşadası Vergi Dairesi'nde rüşvet operasyonu

Vergi dairesi memuru bir esnaftan rüşvet alırken polis tarafından suçüstü yakalandı

AYDIN - Kuşadası Vergi Dairesi’nde bir memur bir esnaftan rüşvet alırken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan vergi dairesi memuru çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Vergi Dairesi’nde görev yapan A.Ö. isimli bir memur, iddiaya göre, Kuşadası’nda market ve manav işletmeciliği yapan bir esnaftan vergi dairesindeki işlemleri nedeniyle rüşvet talebinde bulundu. Kendisine yapılan teklif üzerine polise şikâyette bulunan esnafın ifadeleri doğrultusunda Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ile İstihbarat Grup Amirliği ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Operasyon sırasında şüpheli memur A.Ö. seri numaraları alınmış 10 bin TL parayı şikâyetçi esnaftan alırken suç üst yakalandı. Gözaltına alınan A.Ö. isimli vergi dairesi memuru, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.
Vergi dairesi memuru bir esnaftan rüşvet alırken polis tarafından suçüstü yakalandı

AYDIN - Kuşadası Vergi Dairesi’nde bir memur bir esnaftan rüşvet alırken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan vergi dairesi memuru çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Vergi Dairesi’nde görev yapan A.Ö. isimli bir memur, iddiaya göre, Kuşadası’nda market ve manav işletmeciliği yapan bir esnaftan vergi dairesindeki işlemleri nedeniyle rüşvet talebinde bulundu. Kendisine yapılan teklif üzerine polise şikâyette bulunan esnafın ifadeleri doğrultusunda Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ile İstihbarat Grup Amirliği ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Operasyon sırasında şüpheli memur A.Ö. seri numaraları alınmış 10 bin TL parayı şikâyetçi esnaftan alırken suç üst yakalandı. Gözaltına alınan A.Ö. isimli vergi dairesi memuru, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.