Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Utrecht Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor

TURİZM 10.01.2019 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3504+ kez okundu.
 

Kuşadası Utrecht Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor

Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen tanıtım çalışmalarının Utrecht Turizm Fuarı ile sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nda açılan stantta, Kuşadası’nın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerin tanıtımı yapılıyor. Hollandalı turistlerin büyük ilgi gösterdiği ve Türkiye'nin en büyük katılımcı olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı 49. kez kapılarını açtı. Geçtiğimiz yıl 105 bin kişinin ziyaret ettiği fuarın ilk gününde Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde KODER ve TÜRSAB’ın desteğiyle açılan 30 metrekarelik Kuşadası standı yoğun ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ziyaret ettiği Kuşadası standında, turizmciler Avrupa’da faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yetkilileri ile görüşme şansı buluyor. Kuşadası Belediyesi’ni temsilen Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Erdenk’in katıldığı fuar, 13 Ocak tarihine kadar sürecek.
Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen tanıtım çalışmalarının Utrecht Turizm Fuarı ile sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nda açılan stantta, Kuşadası’nın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerin tanıtımı yapılıyor.

Hollandalı turistlerin büyük ilgi gösterdiği ve Türkiye'nin en büyük katılımcı olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı 49. kez kapılarını açtı. Geçtiğimiz yıl 105 bin kişinin ziyaret ettiği fuarın ilk gününde Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde KODER ve TÜRSAB’ın desteğiyle açılan 30 metrekarelik Kuşadası standı yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ziyaret ettiği Kuşadası standında, turizmciler Avrupa’da faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yetkilileri ile görüşme şansı buluyor. Kuşadası Belediyesi’ni temsilen Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Erdenk’in katıldığı fuar, 13 Ocak tarihine kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.