Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Uluslararası Resim Çalıştayı başladı

KÜLTÜR 01.09.2016 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3094+ kez okundu.
 

Kuşadası Uluslararası Resim Çalıştayı başladı

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 11 ülkeden 28 sanatçının katıldığı Kuşadası Uluslararası Resim Çalıştayı başladı. Çalıştay, Kuşadası'nın tanıtımına sanat aracılığıyla katkıda bulunmayı hedefliyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi tarafından Bülent Burgaç küratörlüğünde düzenlenen Kuşadası Uluslararası Resim Çalıştayı kapsamında Rusya, Bulgaristan, Avusturya, Danimarka, İran, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Gürcistan, Fransa ve Türkiye'nin farklı kentlerinden ilçeye gelen 28 ressam ve akademisyen, 1 Eylül'den itibaren Güvercinada Kalesi'nde sanatsal üretimde bulunmaya başlayacak. ŞEHİR TURU Uluslararası Resim Çalıştayı kapsamında Kuşadası'na gelen sanatçılar için Kuşadası Belediyesi tarafından bir şehir turu düzenlendi. Kadıkalesi, Zetinyağı Müzesi, Dilek Yarımadası Milli Parkı ve Efes Antik Kenti'ni gezen sanatçılar, Kuşadası'nı çok beğendiklerini ve ortaya çıkaracakları eserlerini Kuşadalılarla buluşturacak olmaktan dolayı çok memnun olduklarını belirterek böyle bir organizasyon düzenlediği için Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür etti.
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 11 ülkeden 28 sanatçının katıldığı Kuşadası Uluslararası Resim Çalıştayı başladı. Çalıştay, Kuşadası'nın tanıtımına sanat aracılığıyla katkıda bulunmayı hedefliyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi tarafından Bülent Burgaç küratörlüğünde düzenlenen Kuşadası Uluslararası Resim Çalıştayı kapsamında Rusya, Bulgaristan, Avusturya, Danimarka, İran, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Gürcistan, Fransa ve Türkiye'nin farklı kentlerinden ilçeye gelen 28 ressam ve akademisyen, 1 Eylül'den itibaren Güvercinada Kalesi'nde sanatsal üretimde bulunmaya başlayacak.

ŞEHİR TURU

Uluslararası Resim Çalıştayı kapsamında Kuşadası'na gelen sanatçılar için Kuşadası Belediyesi tarafından bir şehir turu düzenlendi. Kadıkalesi, Zetinyağı Müzesi, Dilek Yarımadası Milli Parkı ve Efes Antik Kenti'ni gezen sanatçılar, Kuşadası'nı çok beğendiklerini ve ortaya çıkaracakları eserlerini Kuşadalılarla buluşturacak olmaktan dolayı çok memnun olduklarını belirterek böyle bir organizasyon düzenlediği için Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.