Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Ticaret Odası tanıtımda zirve yaptı

TURİZM 14.06.2017 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4135+ kez okundu.
 

Kuşadası Ticaret Odası tanıtımda zirve yaptı

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası’nın tanıtımı amacıyla hayata geçen Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfası, sosyal medya ölçümleme aracı BoomSocial’in ölçümleme ve analizlerine göre yükselişini hızla sürdürüyor.

AYDIN- BoomSocial’in Türkiye genelinde ölçümleme ve analizlerine göre Kuşadası Güvercin, sosyal medya seyahat sektörü hayran sayfaları içerisinde Jollytur, Gezinomi, Gezimanya gibi sayfaları geride bırakarak 8. Sıraya yükseldi. Her hafta ortalama erişilen kişi sayısı 1 milyon 100, video izlenme sayısı 536 bin, etkileşim ortalaması 80 bin, haftalık yeni takipçi artış ortalaması ise 13 bin olan sayfanın takipçi sayısı ise 566 bine ulaşmış durumda. 2016 Yılı başından itibaren yapılan sosyal medya tanıtımlarının özellikle iç pazarda etkisinin görüldüğünü belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Güvercin Facebook sayfasının takipçi sayısının istikrarlı bir şekilde arttığını ve bunun sosyal medya ölçümleme analizlerinde de, ülkenin birçok büyüklerini geride bırakarak sıralamalarda yükselişiyle ortada olduğunu söyledi. Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası’nı ve çevresini anlatan 29 farklı konuda tematik videolar hazırlatıldığını söyleyen Akdoğan, Kuşadası maskotuyla yayınlanan fotoğrafların ve videoların oldukça ilgi gördüğünü ve bugüne kadar toplam reklam gösterim sayısının 148 milyon 340 bin 276, video izlenme sayısının ise 20 milyon 343 bin 408 olduğunu sözlerine ekledi.
Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası’nın tanıtımı amacıyla hayata geçen Kuşadası Güvercin isimli facebook sayfası, sosyal medya ölçümleme aracı BoomSocial’in ölçümleme ve analizlerine göre yükselişini hızla sürdürüyor.

AYDIN- BoomSocial’in Türkiye genelinde ölçümleme ve analizlerine göre Kuşadası Güvercin, sosyal medya seyahat sektörü hayran sayfaları içerisinde Jollytur, Gezinomi, Gezimanya gibi sayfaları geride bırakarak 8. Sıraya yükseldi. Her hafta ortalama erişilen kişi sayısı 1 milyon 100, video izlenme sayısı 536 bin, etkileşim ortalaması 80 bin, haftalık yeni takipçi artış ortalaması ise 13 bin olan sayfanın takipçi sayısı ise 566 bine ulaşmış durumda.

2016 Yılı başından itibaren yapılan sosyal medya tanıtımlarının özellikle iç pazarda etkisinin görüldüğünü belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Güvercin Facebook sayfasının takipçi sayısının istikrarlı bir şekilde arttığını ve bunun sosyal medya ölçümleme analizlerinde de, ülkenin birçok büyüklerini geride bırakarak sıralamalarda yükselişiyle ortada olduğunu söyledi.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası’nı ve çevresini anlatan 29 farklı konuda tematik videolar hazırlatıldığını söyleyen Akdoğan, Kuşadası maskotuyla yayınlanan fotoğrafların ve videoların oldukça ilgi gördüğünü ve bugüne kadar toplam reklam gösterim sayısının 148 milyon 340 bin 276, video izlenme sayısının ise 20 milyon 343 bin 408 olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.