Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Sıtkı Başkanını kaybetti

GENEL 06.02.2018 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3730+ kez okundu.
 

Kuşadası Sıtkı Başkanını kaybetti

Şehrin sembol isimlerinden Sıtkı Kundak’ın ölümü tüm Kuşadası’nı ağlattı.

AYDIN- Kuşadası’nın sembol isimlerinden Sıtkı Kunak’ın ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu. “Sıtkı Başkan“ lakabıyla tanınan Sıtkı Kundak, yaklaşık 3 ay önce şeker rahatsızlığı tanısıyla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Rahatsızlığı yüzünden daha önce bir bacağını kaybeden Sıtkı Kundak, bir hafta tekrar fenalaşarak yoğun bakıma alındı. Sıtkı Kundak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ölüm haberi Kuşadası’nda büyük üzüntüye neden oldu. Kuşadası’nın sembol isimlerinden Sıtkı Kunak’ın ölüm haberini alan Kuşadalılar üzüntülerini yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi ve bir anlamda da arkasından ağıtlar yaktı. Kuşadası’nda herkesin gönlünde taht kuran Sıtkı Kunak için 7 Şubat Çarşamba günü Kaleiçi Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek ve ardından toprağa verilecek.
Şehrin sembol isimlerinden Sıtkı Kundak’ın ölümü tüm Kuşadası’nı ağlattı.

AYDIN- Kuşadası’nın sembol isimlerinden Sıtkı Kunak’ın ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

“Sıtkı Başkan“ lakabıyla tanınan Sıtkı Kundak, yaklaşık 3 ay önce şeker rahatsızlığı tanısıyla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Rahatsızlığı yüzünden daha önce bir bacağını kaybeden Sıtkı Kundak, bir hafta tekrar fenalaşarak yoğun bakıma alındı. Sıtkı Kundak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ölüm haberi Kuşadası’nda büyük üzüntüye neden oldu.

Kuşadası’nın sembol isimlerinden Sıtkı Kunak’ın ölüm haberini alan Kuşadalılar üzüntülerini yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi ve bir anlamda da arkasından ağıtlar yaktı. Kuşadası’nda herkesin gönlünde taht kuran Sıtkı Kunak için 7 Şubat Çarşamba günü Kaleiçi Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek ve ardından toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.