Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası 'Sıtkı Başkan' için ağladı

GÜNCEL 08.02.2018 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3111+ kez okundu.
 

Kuşadası 'Sıtkı Başkan' için ağladı

Kuşadası’nın sembol ismi Sıtkı Kundak gözyaşları arasında toprağa verildi.

AYDIN- Kuşadası’nın sembol isimlerinden olan “Başkan“ lakaplı Sıtkı Kundak toprağa verildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde 7’den 77’ye herkes Sıtkı Kundak için gözyaşı döktü. Bilindiği gibi, yaklaşık 3 ay önce şeker koması teşhisiyle Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, rahatsızlığı yüzünden bir bacağını kaybeden Sıtkı Kundak, bir hafta tekrar fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. 55 yaşındaki Sıtkı Kundak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti. Ölüm haberi Kuşadası’nda büyük üzüntü yaratan Sıtkı Kundak için bugün Kaleiçi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kuşadası’nda herkesin gönlünde taht kuran ve çok sevilen Sıtkı Kundak’a son görevini yapmak için yüzlerce Kuşadasılı cenaze töreninde buluştu. Kılınan cenaze namazının ardından belediye bandosu eşliğinde eller üzerinde taşınan Sıtkı Kundak, gözyaşları arasında Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kuşadası’nın sembol ismi Sıtkı Kundak gözyaşları arasında toprağa verildi.

AYDIN- Kuşadası’nın sembol isimlerinden olan “Başkan“ lakaplı Sıtkı Kundak toprağa verildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde 7’den 77’ye herkes Sıtkı Kundak için gözyaşı döktü.

Bilindiği gibi, yaklaşık 3 ay önce şeker koması teşhisiyle Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, rahatsızlığı yüzünden bir bacağını kaybeden Sıtkı Kundak, bir hafta tekrar fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. 55 yaşındaki Sıtkı Kundak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti.

Ölüm haberi Kuşadası’nda büyük üzüntü yaratan Sıtkı Kundak için bugün Kaleiçi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kuşadası’nda herkesin gönlünde taht kuran ve çok sevilen Sıtkı Kundak’a son görevini yapmak için yüzlerce Kuşadasılı cenaze töreninde buluştu. Kılınan cenaze namazının ardından belediye bandosu eşliğinde eller üzerinde taşınan Sıtkı Kundak, gözyaşları arasında Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.