Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Ramazan’a hazır

GÜNCEL 14.05.2017 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3829+ kez okundu.
 

Kuşadası Ramazan’a hazır

Kuşadası'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği verilecek.

AYDIN- İftar yemekleri 22 gün Kuşadası Belediyesi, 7 gün ise son iki yıldır olduğu gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek. Kuşadası Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Barış ve hoşgörü ayı olan Ramazan'ı anlamına uygun olarak kutlamak için çalışan Kuşadası Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan eğlenceleri ve iftar yemekleri düzenleyecek. Kuşadası Belediyesi 22 gün boyunca Belediye Düğün Salonu'nda vatandaşlara iftar yemeği verecek. İftar yemeklerinin 7 günü ise Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek.
Kuşadası'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği verilecek.

AYDIN- İftar yemekleri 22 gün Kuşadası Belediyesi, 7 gün ise son iki yıldır olduğu gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek.

Kuşadası Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Barış ve hoşgörü ayı olan Ramazan'ı anlamına uygun olarak kutlamak için çalışan Kuşadası Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan eğlenceleri ve iftar yemekleri düzenleyecek. Kuşadası Belediyesi 22 gün boyunca Belediye Düğün Salonu'nda vatandaşlara iftar yemeği verecek. İftar yemeklerinin 7 günü ise Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.