Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası polisinin şüphesi haklı çıktı

ASAYİŞ 09.07.2020 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3540+ kez okundu.
 

Kuşadası polisinin şüphesi haklı çıktı

İki kişinin bagaj çantalarında 48,15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri şehirler arası otobüs terminalinde şüphelendikleri iki kişinin bagaj çantalarında 48,15 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve organizasyonlara karşı yürüttükleri çok yönlü çalışmalar neticesinde ilçeye yolcu otobüsü ile gelen iki kişiyi izlemeye aldı. Yolcu otobüsünden indikten sonra bagajdan aldıkları çantalarla şüpheli bir şekilde uzaklaşmaya çalışan şahısları durduran polis, çantada yaptığı aramada 48,15 gram kokain ele geçirdi. Polis uyuşturucu madde ile birlikte F.A. ve S.A. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.
İki kişinin bagaj çantalarında 48,15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri şehirler arası otobüs terminalinde şüphelendikleri iki kişinin bagaj çantalarında 48,15 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve organizasyonlara karşı yürüttükleri çok yönlü çalışmalar neticesinde ilçeye yolcu otobüsü ile gelen iki kişiyi izlemeye aldı. Yolcu otobüsünden indikten sonra bagajdan aldıkları çantalarla şüpheli bir şekilde uzaklaşmaya çalışan şahısları durduran polis, çantada yaptığı aramada 48,15 gram kokain ele geçirdi.

Polis uyuşturucu madde ile birlikte F.A. ve S.A. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.