Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası polisinden kaçak göçmen operasyonu

ASAYİŞ 15.07.2019 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3134+ kez okundu.
 

Kuşadası polisinden kaçak göçmen operasyonu

Otoparkta gizlenen İranlı uyruklu 4 kaçak göçmen ve 1 insan taciri yakalandı.

AYDIN - Kuşadası Polisi, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçma hazırlığı yapan İran uyruklu 4 göçmen ile Türk vatandaşı bir insan kaçakçısını yakaladı. Edinilen bilgiye göre, rutin devriye görevi yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ekipleri, Şehirlerarası Otübüs Terminali karşısında bir süpermarketin otopark kısmında bulunan yabancı uyruklu 4 kişi ile yanlarındaki bir Türk vatandaşının durumlarından şüphelendi. Polisin yaptığı sorgulama sonucu İran uyruklu 4 göçmenin, yanlarındaki M.Ç. tarafından Yunanistan’ın Sisam Adası’na yasa dışı yollardan kaçmak üzere Yalova’dan Kuşadası’na getirildikleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan İran uyruklu 4 kaçak göçmen, ifadeleri alındıktan sonra İl Göçmen Bürosu’na teslim edildi. İnsan kaçakçılığı yaptığı belirlenen M.Ç. isimli Türk vatandaşı şüpheli ise, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Otoparkta gizlenen İranlı uyruklu 4 kaçak göçmen ve 1 insan taciri yakalandı.

AYDIN - Kuşadası Polisi, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçma hazırlığı yapan İran uyruklu 4 göçmen ile Türk vatandaşı bir insan kaçakçısını yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, rutin devriye görevi yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ekipleri, Şehirlerarası Otübüs Terminali karşısında bir süpermarketin otopark kısmında bulunan yabancı uyruklu 4 kişi ile yanlarındaki bir Türk vatandaşının durumlarından şüphelendi. Polisin yaptığı sorgulama sonucu İran uyruklu 4 göçmenin, yanlarındaki M.Ç. tarafından Yunanistan’ın Sisam Adası’na yasa dışı yollardan kaçmak üzere Yalova’dan Kuşadası’na getirildikleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan İran uyruklu 4 kaçak göçmen, ifadeleri alındıktan sonra İl Göçmen Bürosu’na teslim edildi. İnsan kaçakçılığı yaptığı belirlenen M.Ç. isimli Türk vatandaşı şüpheli ise, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.