Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası polisi kaçırmadı

ASAYİŞ 02.10.2018 - 17:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1498+ kez okundu.
 

Kuşadası polisi kaçırmadı

Kuşadası’nda bir cezaevi firarisi ve 2 hırsızlık şüphelisi yakalandı.

AYDIN- Kuşadası’nda polisin gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda bir cezaevi firarisi ile bir hırsızlık olayının 2 şüphelisini yakalandı. Zanlılar çıkarıldığı mahkemede tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada durumundan şüphelenilen G.T. isimli bir kişinin yapılan GBT sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. 4 ayrı suçtan daha arandığı ve 8 yıl 7 ay 10 kesinleşmiş hapis cezası da bulunan G.T., sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği ikinci operasyonda ise Soğucak Mahallesi’nde bir villadan gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan kamera incelemesinin ardından şüpheli olarak Y.G. ve İ.K. isimli şahıslar tespit edildi. Polis, iki şüpheliyi de villadan çaldıkları malzemeler ile kaldıkları evde yakaladı. Şüpheli Y.G. ve İ.K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Kuşadası’nda bir cezaevi firarisi ve 2 hırsızlık şüphelisi yakalandı.

AYDIN- Kuşadası’nda polisin gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda bir cezaevi firarisi ile bir hırsızlık olayının 2 şüphelisini yakalandı. Zanlılar çıkarıldığı mahkemede tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada durumundan şüphelenilen G.T. isimli bir kişinin yapılan GBT sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. 4 ayrı suçtan daha arandığı ve 8 yıl 7 ay 10 kesinleşmiş hapis cezası da bulunan G.T., sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği ikinci operasyonda ise Soğucak Mahallesi’nde bir villadan gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan kamera incelemesinin ardından şüpheli olarak Y.G. ve İ.K. isimli şahıslar tespit edildi. Polis, iki şüpheliyi de villadan çaldıkları malzemeler ile kaldıkları evde yakaladı. Şüpheli Y.G. ve İ.K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.