Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Plajları Avrupa Standartlarına kavuşuyor

TURİZM 24.06.2020 - 15:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 16258+ kez okundu.
 

Kuşadası Plajları Avrupa Standartlarına kavuşuyor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan protokol doğrultusunda işbirliği ile işletilecek plajları dolaştı.

KUŞADASI - İlçede bulunan tüm plajları Avrupa standartlarına göre düzenleyeceklerini belirten Başkan Ömer Günel “Tüm çabamız Kuşadası için. Aydın Büyükşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde kentimizi çok daha güzel hale getireceğiz” dedi. Kuşadası’nda bulunan 9 plaj imzalanan protokol ile Aydın BŞB ve Kuşadası Belediyesi’nin ortak işletmesine geçti. Belediye Başkanı Ömer Günel, içlerinde dünyaca ünlü mavi Bayraklı Kadınlar Denizi‘nin yer aldığı 9 plajı dolaşarak vatandaşların karşılaşabilecekleri olumsuzlukları yerinde tespit etti. Alan gezisinde Başkan Ömer Günel’e Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Volkan Alkış, Özgün Limoncu ve Tibet Özer eşlik etti. Plajlarda gördüğü eksiklikleri ilgili birim müdürlerine ileten Başkan Ömer Günel sorunların biran evvel giderilmesini istedi. “DAHA GÜZEL BİR KUŞADASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Aydın Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Kuşadası’nda ciddi işlere imza attıklarına dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, çalışmaların önümüzdeki süreçte de hız kesmeden davam edeceğini belirtti. Kuşadası'nı ülke turizminin başkenti yapmak için çabaladıklarını ifade eden Başkan Ömer Günel, “Bizim derdimiz, tasamız güzel ilçemiz Kuşadası. Kentimizin marka değerini arttırmak uluslararası alanda ününe ün katmak için çabalıyoruz. Pandemi sürecinde dahi gece gündüz demeden çalıştık. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile imzaladığımız protokol sayesinde ilçemizde bulunan 9 büyük plajı Aydın BŞB ile işbirliği içerisinde birlikte işleteceğiz. Bugün tüm plajlarımızı dolaşarak eksikliklerini yerinde gözlemledik. Yaşanan aksaklıkları biran evvel çözeceğiz. Her koşulda Kuşadası'na büyük destek veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederim" dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan protokol doğrultusunda işbirliği ile işletilecek plajları dolaştı.

KUŞADASI - İlçede bulunan tüm plajları Avrupa standartlarına göre düzenleyeceklerini belirten Başkan Ömer Günel “Tüm çabamız Kuşadası için. Aydın Büyükşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde kentimizi çok daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Kuşadası’nda bulunan 9 plaj imzalanan protokol ile Aydın BŞB ve Kuşadası Belediyesi’nin ortak işletmesine geçti. Belediye Başkanı Ömer Günel, içlerinde dünyaca ünlü mavi Bayraklı Kadınlar Denizi‘nin yer aldığı 9 plajı dolaşarak vatandaşların karşılaşabilecekleri olumsuzlukları yerinde tespit etti. Alan gezisinde Başkan Ömer Günel’e Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Volkan Alkış, Özgün Limoncu ve Tibet Özer eşlik etti. Plajlarda gördüğü eksiklikleri ilgili birim müdürlerine ileten Başkan Ömer Günel sorunların biran evvel giderilmesini istedi.

“DAHA GÜZEL BİR KUŞADASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Kuşadası’nda ciddi işlere imza attıklarına dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, çalışmaların önümüzdeki süreçte de hız kesmeden davam edeceğini belirtti. Kuşadası'nı ülke turizminin başkenti yapmak için çabaladıklarını ifade eden Başkan Ömer Günel, “Bizim derdimiz, tasamız güzel ilçemiz Kuşadası. Kentimizin marka değerini arttırmak uluslararası alanda ününe ün katmak için çabalıyoruz. Pandemi sürecinde dahi gece gündüz demeden çalıştık. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile imzaladığımız protokol sayesinde ilçemizde bulunan 9 büyük plajı Aydın BŞB ile işbirliği içerisinde birlikte işleteceğiz. Bugün tüm plajlarımızı dolaşarak eksikliklerini yerinde gözlemledik. Yaşanan aksaklıkları biran evvel çözeceğiz. Her koşulda Kuşadası'na büyük destek veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.