Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası parkları güzelleşiyor

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 13.10.2015 - 19:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2398+ kez okundu.
 

Kuşadası parkları güzelleşiyor

Kuşadası Belediyesi tarafından parklarda başlatılan revizyon çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde yer alan Yunus Emre ve Türkmen Mahallesi'nde bulunan Gürhan İnan parkları tümüyle yenilenirken Hacıfeyzullah Mahallesi Emek Sitesi yanında bulunan parkta ise çalışmalar başladı.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezinde bulunan Yunus Emre ve Türkmen parklarında sürdürdüğü yenileme çalışmalarını tamamladı. Yunus Emre Parkı'nda yapılan çalışmalar kapsamında  sert zemin taşları sökülerek yerine yenileri döşenirken kaldırılan eski oturma gruplarının yerine yeni banklar yerleştirildi. Öte yandan parkın ortasına küçük bir meydan ve çeşme yapıldı. Kuşadası'nın merkezi noktalarından birisinde yer alan Gürhan İnan Parkı ise kapsamlı bir çakışma sonucunda bütünüyle yenilendi. Parkta yeşil alana toprak ve çim takviyesi yapıldı, sulama sistemi döşendi. Eski çeşme yıkılarak yerine yenisi inşa edildi. Çocuk oyun gruplarındaki eksiklikler giderilerek onarım işlemleri tamamlandı.  Çit ve bordürler boyandı, park sınırlarındaki mini basketbol sahası onarıldı. Öte yandan Hacıfeyzullah Mahallesi Emek Sitesi yanındaki parkta yenileme çalışmaları başladı. Parkta yenilme çalışmaları kapsamında eski parke taşları sökülüp  yeni parke taşı döşenirken, tam otomatik sulama sistemi, toprak takviyesi, çim alan tesisi ve bitkilendirme çalışmaları yapılacak. Ayrıca parktaki eski oturma gurupları söküp yerine yeni oturma grupları yerleştirilecek.
Kuşadası Belediyesi tarafından parklarda başlatılan revizyon çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde yer alan Yunus Emre ve Türkmen Mahallesi'nde bulunan Gürhan İnan parkları tümüyle yenilenirken Hacıfeyzullah Mahallesi Emek Sitesi yanında bulunan parkta ise çalışmalar başladı.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezinde bulunan Yunus Emre ve Türkmen parklarında sürdürdüğü yenileme çalışmalarını tamamladı. Yunus Emre Parkı'nda yapılan çalışmalar kapsamında  sert zemin taşları sökülerek yerine yenileri döşenirken kaldırılan eski oturma gruplarının yerine yeni banklar yerleştirildi. Öte yandan parkın ortasına küçük bir meydan ve çeşme yapıldı.

Kuşadası'nın merkezi noktalarından birisinde yer alan Gürhan İnan Parkı ise kapsamlı bir çakışma sonucunda bütünüyle yenilendi. Parkta yeşil alana toprak ve çim takviyesi yapıldı, sulama sistemi döşendi. Eski çeşme yıkılarak yerine yenisi inşa edildi. Çocuk oyun gruplarındaki eksiklikler giderilerek onarım işlemleri tamamlandı.  Çit ve bordürler boyandı, park sınırlarındaki mini basketbol sahası onarıldı.

Öte yandan Hacıfeyzullah Mahallesi Emek Sitesi yanındaki parkta yenileme çalışmaları başladı. Parkta yenilme çalışmaları kapsamında eski parke taşları sökülüp  yeni parke taşı döşenirken, tam otomatik sulama sistemi, toprak takviyesi, çim alan tesisi ve bitkilendirme çalışmaları yapılacak. Ayrıca parktaki eski oturma gurupları söküp yerine yeni oturma grupları yerleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.