Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası'nı Atlı vekalet edecek

30.06.2020 - 18:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3365+ kez okundu.
 

Kuşadası'nı Atlı vekalet edecek

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İYİ PARTİLİ HAYATİ ATLI VEKALET EDECEK

KUŞADASI - Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, belediye başkanlık vekaletini İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Belediye Meclisi’nin İYİ Partili Üyesi Hayati Atlı’yabıraktı. Siyasi nezaketin ve karşılıklı güvenin önemine dikkat çeken Başkan Ömer Günel “Parti ayırmaksızın Kuşadası içinbelediye meclisimizin tüm üyeleri ile büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şehir dışına çıkacak olması nedeniyle yerine vekil belirleme yetkisini İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Kuşadası Belediye Meclisi’nin İYİ Partili Üyesi Hayati Atlı’dan yana kullandı. Şehirdışında bulunduğu süre zarfında yerine Hayati Atlı’nın vekalet edeceği Başkan Ömer Günel "Sayın Hayati Atlı, ilçe siyasetinin ve belediye meclisimizin deneyimli ve saygıdeğer bir ismi. Tıpkı diğermeclis üyelerimiz ile olduğu gibi kendisiyle de bugüne kadar büyük bir uyum ve karşılıklı güven içerisinde çalıştık. Sayın Atlı kentimizin yaranına olan her konuda en büyük destekçimizdir. Başkanvekilliği görevini kendisine gönül rahatlığı ile bırakıyorum” dedi.
BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İYİ PARTİLİ HAYATİ ATLI VEKALET EDECEK

KUŞADASI - Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, belediye başkanlık vekaletini İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Belediye Meclisinin İYİ Partili Üyesi Hayati Atlı’yabıraktı. Siyasi nezaketin ve karşılıklı güvenin önemine dikkat çeken Başkan Ömer Günel Parti ayırmaksızın Kuşadası içinbelediye meclisimizin tüm üyeleri ile büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şehir dışına çıkacak olması nedeniyle yerine vekil belirleme yetkisini İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Kuşadası Belediye Meclisinin İYİ Partili Üyesi Hayati Atlı’dan yana kullandı. Şehirdışında bulunduğu süre zarfında yerine Hayati Atlı’nın vekalet edeceği Başkan Ömer Günel "Sayın Hayati Atlı, ilçe siyasetinin ve belediye meclisimizin deneyimli ve saygıdeğer bir ismi. Tıpkı diğermeclis üyelerimiz ile olduğu gibi kendisiyle de bugüne kadar büyük bir uyum ve karşılıklı güven içerisinde çalıştık. Sayın Atlı kentimizin yaranına olan her konuda en büyük destekçimizdir. Başkanvekilliği görevini kendisine gönül rahatlığı ile bırakıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.