Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası'nda uyuşturucu

ASAYİŞ 30.06.2020 - 16:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3874+ kez okundu.
 

Kuşadası'nda uyuşturucu

Kuşadası’nda kömürlükte uyuşturucu saklayan 2 şüpheli gözaltına alındı

Kuşadası’nda narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda kömürlükte uyuşturucu saklayan iki şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkoik Grup Amirliğine bağlı ekipler, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde durumundan şüphelendikleri iki kişiyi durdurdu. Yapılan sorgulamalarında şüphelilerin isimlerinin Ö.A. ve M.K. olduğunu tespit eden narkotik ekipleri, şüphelilere yönelik yaptıkları üst aramasında Ö.A.’nın üzerinde bir miktar kokain cinsi uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca Ö.A. isimli şüphelinin Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın kömürlüğünde yapılan araştırmada ise 41.58 gram skunk esrar uyusturucu madde ve 14 gram esrar yakaladı. Ö.A. ve M.K. isimli şüpheliler gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Kuşadası’nda kömürlükte uyuşturucu saklayan 2 şüpheli gözaltına alındı

Kuşadası’nda narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda kömürlükte uyuşturucu saklayan iki şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkoik Grup Amirliğine bağlı ekipler, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde durumundan şüphelendikleri iki kişiyi durdurdu. Yapılan sorgulamalarında şüphelilerin isimlerinin Ö.A. ve M.K. olduğunu tespit eden narkotik ekipleri, şüphelilere yönelik yaptıkları üst aramasında Ö.A.’nın üzerinde bir miktar kokain cinsi uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca Ö.A. isimli şüphelinin Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın kömürlüğünde yapılan araştırmada ise 41.58 gram skunk esrar uyusturucu madde ve 14 gram esrar yakaladı. Ö.A. ve M.K. isimli şüpheliler gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.