Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası'nda trafik kazası: 2 yaralı

ASAYİŞ 06.10.2020 - 12:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2735+ kez okundu.
 

Kuşadası'nda trafik kazası: 2 yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

KUŞADASI - Kaza, Kuşadası’nda bir alışveriş merkezinin otoparkında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.E.(19) yönetimindeki 09 ADE 216 plakalı motosiklet bir alışveriş merkezinin otoparkında seyir halinde ilerlerken devrildi. Güvenlik görevlisi kazayı kameralardan tespit edip olay yerine gitti. Olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ekipleri ve polis ekibi sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan F.E. ve yolcu M.G.(19) ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan testte sürücü F.E.’de 122 promil alkol tespit edildiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

KUŞADASI - Kaza, Kuşadası’nda bir alışveriş merkezinin otoparkında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.E.(19) yönetimindeki 09 ADE 216 plakalı motosiklet bir alışveriş merkezinin otoparkında seyir halinde ilerlerken devrildi. Güvenlik görevlisi kazayı kameralardan tespit edip olay yerine gitti. Olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ekipleri ve polis ekibi sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan F.E. ve yolcu M.G.(19) ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan testte sürücü F.E.’de 122 promil alkol tespit edildiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.