Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda tenis turnuvası düzenlendi

SPOR 10.09.2015 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3501+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda tenis turnuvası düzenlendi

Ada spor kulübü tarafından düzenlenen “ ada tennis cup 2015 “ büyük ilgi gördü

Adaspor Kulübü Tenis Şubesi tarafından Kuşadası’nda tenis turnuvası düzenlendi. “ Ada Tenis Cup 2015“ ismiyle düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen tenis turnuvası Kuşadası Setur Marina kortlarında yapıldı. Büyük ilgi gören ve 4 ayrı kategoride yapılan turnuvada tek erkeklerde birinciliği Alperen Sanater, kazanırken, Barış Mert ise ise ikinci oldu. Tek bayanlarda Melika Ata Birinci, Şebnem Kars ikinci, 12-16 yaş kategorisinde ise Benal Yılmaz birinci, Can Sagat ikinci ve 9-10 yaş kategorisinde ise Deniz Yıldız birinci, Serin Esen de ikinci oldu. Turnuva sonunda Setur Marina’da düzenlenen koktey ile dereceye giren sporculara Avukat Ömer Günel, Setur Marina Müdürü Çağlar Altuntaş, Adaspor Kulübü Başkanı Mustafa Şenaldı ve Adaspor Kulübü Tenis Antröneri Pelin Urgancı tarafından kupa ve madalyaları verildi. Dereceye giren sporcular da turnuvanın tenis sporunun gelişmesine önemli katkı sağladığını belirterek, böyle bir heyecan yaşattığı için Adaspor'a teşekkür ettiler. Adaspor Kulübü Başkanı Mustafa Şenaldı ise Kuşadası’nda tenis sporunu geliştirmek için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, turnuvaya gösterilen ilginin gelecek için kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Tenis sporuna ilgisiyle tanınan Avukat Ömer Günel de Kuşadası’nda tenis potansiyelinin değerlendirilmesi açısından artık geleneksel hale gelen tenis turnuvasının büyük önem taşıdığını belirterek, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ada spor kulübü tarafından düzenlenen “ ada tennis cup 2015 “ büyük ilgi gördü

Adaspor Kulübü Tenis Şubesi tarafından Kuşadası’nda tenis turnuvası düzenlendi. “ Ada Tenis Cup 2015“ ismiyle düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen tenis turnuvası Kuşadası Setur Marina kortlarında yapıldı.

Büyük ilgi gören ve 4 ayrı kategoride yapılan turnuvada tek erkeklerde birinciliği Alperen Sanater, kazanırken, Barış Mert ise ise ikinci oldu. Tek bayanlarda Melika Ata Birinci, Şebnem Kars ikinci, 12-16 yaş kategorisinde ise Benal Yılmaz birinci, Can Sagat ikinci ve 9-10 yaş kategorisinde ise Deniz Yıldız birinci, Serin Esen de ikinci oldu.

Turnuva sonunda Setur Marina’da düzenlenen koktey ile dereceye giren sporculara Avukat Ömer Günel, Setur Marina Müdürü Çağlar Altuntaş, Adaspor Kulübü Başkanı Mustafa Şenaldı ve Adaspor Kulübü Tenis Antröneri Pelin Urgancı tarafından kupa ve madalyaları verildi. Dereceye giren sporcular da turnuvanın tenis sporunun gelişmesine önemli katkı sağladığını belirterek, böyle bir heyecan yaşattığı için Adaspor'a teşekkür ettiler. Adaspor Kulübü Başkanı Mustafa Şenaldı ise Kuşadası’nda tenis sporunu geliştirmek için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, turnuvaya gösterilen ilginin gelecek için kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Tenis sporuna ilgisiyle tanınan Avukat Ömer Günel de Kuşadası’nda tenis potansiyelinin değerlendirilmesi açısından artık geleneksel hale gelen tenis turnuvasının büyük önem taşıdığını belirterek, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.