Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda İtfaiye Haftası kutlandı

GÜNCEL 30.09.2016 - 18:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3772+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda İtfaiye Haftası kutlandı

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, itfaiye çalışanlarını ziyaret etti

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası İtfaiye Amirliği'nde görev yapan personeli ziyaret ederek Şube Müdürü Selma Uzun ile tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası'nı kutladı. İtfaiyeciliğin kutsal ve zor bir meslek olduğunu belirten Başkan Kayalı, “Başta yangın felaketi olmak üzere, doğal afetler, su taşkınları gibi birçok görevden sizler sorumlusunuz. İşiniz zor ve tehlikeli. Fakat bunu büyük bir onur ve özveri ile yaptığınızı biliyorum. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden, haftanın yedi günü canları pahasına çalışan tüm itfaiyeci arkadaşlarımın İtfaiye Haftası'nı kutluyorum” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, itfaiye çalışanlarını ziyaret etti

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası İtfaiye Amirliği'nde görev yapan personeli ziyaret ederek Şube Müdürü Selma Uzun ile tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası'nı kutladı.

İtfaiyeciliğin kutsal ve zor bir meslek olduğunu belirten Başkan Kayalı, “Başta yangın felaketi olmak üzere, doğal afetler, su taşkınları gibi birçok görevden sizler sorumlusunuz. İşiniz zor ve tehlikeli. Fakat bunu büyük bir onur ve özveri ile yaptığınızı biliyorum. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden, haftanın yedi günü canları pahasına çalışan tüm itfaiyeci arkadaşlarımın İtfaiye Haftası'nı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.