Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda denetlemeler sürüyor

GÜNCEL 17.06.2020 - 16:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3342+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda denetlemeler sürüyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuşadası’ndaki denetimler devam ediyor.

Yeni döneme ilişkin alınan Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuşadası’ndaki berber, kuaför ve güzellik salonları ile pazar yerleri, alışveriş merkezleri, ticari taksi ve toplu ulaşım araçları denetlendi.             Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi koordinasyonunda polis, zabıta, doktor ve uzmanlardan oluşan denetleme ekipleri önce berber, kuaför ve güzellik salonlarını kontrol etti. Gerekli uyarıları yapan ekipler, ardından pazar yerleri ve alışveriş merkezlerinde inceleme yaptı ve uyarılarda bulundu. Kuşadası Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "15 Mayıs’tan itibaren Kuşadası’nda 2 bin 480 işyerinin denetlendiği belirtilerek, “Sadece kamu denetimiyle istenen sonuç elde edilememektedir. STK 'larımız, sosyal medya kullanıcılarımız, gönüllü ve duyarlı hemşehrilerimizin destek ve katkılarına ihtiyaç duyulmaktadır “ denildi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuşadası’ndaki denetimler devam ediyor.

Yeni döneme ilişkin alınan Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuşadası’ndaki berber, kuaför ve güzellik salonları ile pazar yerleri, alışveriş merkezleri, ticari taksi ve toplu ulaşım araçları denetlendi.

           

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi koordinasyonunda polis, zabıta, doktor ve uzmanlardan oluşan denetleme ekipleri önce berber, kuaför ve güzellik salonlarını kontrol etti. Gerekli uyarıları yapan ekipler, ardından pazar yerleri ve alışveriş merkezlerinde inceleme yaptı ve uyarılarda bulundu. Kuşadası Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "15 Mayıs’tan itibaren Kuşadası’nda 2 bin 480 işyerinin denetlendiği belirtilerek, “Sadece kamu denetimiyle istenen sonuç elde edilememektedir. STK 'larımız, sosyal medya kullanıcılarımız, gönüllü ve duyarlı hemşehrilerimizin destek ve katkılarına ihtiyaç duyulmaktadır “ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.