Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası, memnun kaldı

GÜNCEL 09.06.2019 - 19:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3675+ kez okundu.
 

Kuşadası, memnun kaldı

9 günlük bayram tatilinde nüfusunu 10’a katlayan Kuşadası, 1 milyonu aşkın konuğu ağırlamaktan memnun kaldı.

AYDIN- Belediyeden yapılan değerlendirmede, “Güzel kentimiz Kuşadası’na 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk 7 gününde 310 bin araç giriş yaparak, tatil boyunca mevcut nüfusumuzun 10 katını aşkın misafirimizi kentimizde ağırladık” denildi. Ramazan Bayramı öncesinde cadde ve sokakları köpüklü yıkama, ilaçlama, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları gibi birçok alanda misafirlerini daha iyi ağırlamak için çalışmaları hızlandırarak hazırlıklarını yaptıklarını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, sosyal medya facebook hesabından şu bilgileri verdi: “Kuşadası’nda bulunan tüm otellerin yüzde yüz doluluğa ulaştığı, 1 milyonu aşkın misafirimizi ağırladığımız bu tatil sürecinde Park Bahçe, Temizlik İşleri, Zabıta ekiplerimiz gibi birçok belediye birimimiz mesai yaparak, misafirlerimize en iyi hizmeti sağlamak için görev başında oldular. Kuşadası’nda tatilini yapan siz değerli misafirlerimize karşı olduysa hatalarımız için affınıza, eksikliklerimiz için anlayışınıza sığınıyoruz. Tatil zamanı Kuşadası’nı tercih ettikleri için tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, bir sonraki tatil zamanlarında görüşmek dileğiyle iyi yolculuklar diliyoruz.”
9 günlük bayram tatilinde nüfusunu 10’a katlayan Kuşadası, 1 milyonu aşkın konuğu ağırlamaktan memnun kaldı.

AYDIN- Belediyeden yapılan değerlendirmede, “Güzel kentimiz Kuşadası’na 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk 7 gününde 310 bin araç giriş yaparak, tatil boyunca mevcut nüfusumuzun 10 katını aşkın misafirimizi kentimizde ağırladık” denildi.

Ramazan Bayramı öncesinde cadde ve sokakları köpüklü yıkama, ilaçlama, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları gibi birçok alanda misafirlerini daha iyi ağırlamak için çalışmaları hızlandırarak hazırlıklarını yaptıklarını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, sosyal medya facebook hesabından şu bilgileri verdi:

“Kuşadası’nda bulunan tüm otellerin yüzde yüz doluluğa ulaştığı, 1 milyonu aşkın misafirimizi ağırladığımız bu tatil sürecinde Park Bahçe, Temizlik İşleri, Zabıta ekiplerimiz gibi birçok belediye birimimiz mesai yaparak, misafirlerimize en iyi hizmeti sağlamak için görev başında oldular. Kuşadası’nda tatilini yapan siz değerli misafirlerimize karşı olduysa hatalarımız için affınıza, eksikliklerimiz için anlayışınıza sığınıyoruz.

Tatil zamanı Kuşadası’nı tercih ettikleri için tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, bir sonraki tatil zamanlarında görüşmek dileğiyle iyi yolculuklar diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.